oaednews

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Κέντρο Μελετών από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ αποφάσισε ομόφωνα τη δημιουργία ειδικής επιστημονικής  ομάδας υποστήριξης της Ομοσπονδίας για θέματα Εργατικής Νομοθεσίας, προγράμματα προώθησης Απασχόλησης  κ.ο.κ.
Η ομάδα θα λειτουργεί υπό την πλήρη  κάλυψη της Ομοσπονδίας με την επωνυμία Κέντρο Μελετών  και θα έχει συμβουλευτικό και υποστηρικτικό χαρακτήρα, με ερευνητική και επιστημονική τεκμηρίωση.

Για το σκοπό αυτό καλούμε όσους συναδέλφους ενδιαφέρονται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.
Οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν σε πρώτη φάση θα πρέπει να διαθέτουν ειδίκευσης σε σχετικά αντικείμενα και ερευνητική εμπειρία.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email : omosp.ypal.oaed@gmail.com

4 σχόλια:

  1. Κατά την άποψη μου είναι μια καλή κίνηση. Επιτέλους η σχέση επικοινωνίας και συνεργασίας των συναδέλφων της διοίκησης ( λήψη αποφάσεων) με τους ανθρώπους με εμπειρία στην υλοποίηση τους να γίνει αμφίδρομη. Εύχομαι να πετύχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ....ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ

      Διαγραφή
  2. ψυχολογική υποστήριξη χρειαζόμαστε μ αυτά που ζούμε! Αφήστε να δούμε τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση του οργανισμού γιατί τελικά η μελέτη μπορεί να είναι περιττή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή