oaednews

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας για αναγνώριση προυπηρεσίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος 
Τηλ. 2109924316-6973309354
FAX. 2109924316
e-mail: omosp.ypal.oaed@gmail.com
Αρ. Πρωτ. 123 / 25 -9 – 2014
Προς τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Αρμόδιους εισηγητές πολιτικών κομμάτων
Θέμα: «Αναγνώριση προϋπηρεσίας υπαλλήλων ΟΑΕΔ»

Από το 2009 μέχρι σήμερα εργάζονται ως μόνιμοι υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ οι συνάδελφοι που διορίστηκαν στον Οργανισμό με το διαγωνισμό «Τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ αριθμός φύλλου 204/6-5-2008, προκήρυξη με αριθμό 1/302Μ/2008». Πριν το 2009 οι συνάδελφοι αυτοί είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες τους στον Οργανισμό με συμβάσεις έργου. Η προϋπηρεσία αυτή ελήφθη ως βασικό, τυπικό και ουσιαστικό προσόν, για την μοριοδότηση και την μονιμοποίηση των υπαλλήλων αυτών σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης. Η προϋπηρεσία αυτή διανύθηκε κατά το σύνηθες δημοσιοϋπαλληλικό ωράριο (υπογράφοντας μάλιστα κατά την έναρξη και την αποχώρησή τους από την υπηρεσία), στους χώρους εργασίας του ΟΑΕΔ, υπό την εποπτεία Προϊστάμενου και με τις συνήθεις αμοιβές.

Η προϋπηρεσία αυτή δεν έχει αναγνωρισθεί από τον Οργανισμό  για τη βαθμολογική και μισθολογική τους εξέλιξη παρόλο που έχουν υποβληθεί σχετικές αιτήσεις από τους εν λόγω υπαλλήλους.
Επειδή το άρθρο 24 του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που κατατέθηκε στη Βουλή στις 24/9/2014 για τους υπαλλήλους των ΚΕΠ περιγράφει επακριβώς το καθεστώς και τις συνθήκες εργασίας των προαναφερθέντων υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, παρακαλούμε και για λόγους ισότητας και για λόγους ουσίας να συμπεριληφθούν στην διάταξη και οι υπάλληλοι του Οργανισμού που έχουν όμοιες προϋποθέσεις. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                                                                                               ΡΕΠΠΑΣ Ι.

8 σχόλια:

  1. Πραγματικά μπράβο! Η Ομοσπονδία μας είναι στις επάλξεις και το δείχνει, καμιά ευκαιρία χαμένη, καμιά πρόκληση αναπάντητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2009 ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΙ Ή ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2009 ΑΔΙΚΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ????? Η ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν περάσει θα ισχύει για όλους όσους είχαν σύμβαση έργου με τον ΟΑΕΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τους Stage, δεν ...ισχύει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή