oaednews

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τον ΟΑΕΔ επισκέφθηκε ο Γ. Μώραλης

Τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού Πειραιά (ΟΑΕΔ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννης Μώραλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την ανεργία, η οποία στον Πειραιά έχει αυξηθεί δραματικά.
Άλλωστε το έργο αιχμής στο πρόγραμμα του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στον Πειραιά. 

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά υποδέχθηκε ο Υποδιευθυντής του ΟΑΕΔ Γ. Φραγκάκης και το στέλεχος του Οργανισμού Γ. Τσίγας, από τους οποίους ενημερώθηκε ο Γιάννης Μώραλης για τον μεγάλο αριθμό των άνεργων Πειραιωτών. Επιπλέον ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά είχε πλήρη ενημέρωση και για τα προγράμματα που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ τα οποία βοηθούν ως ένα βαθμό τους ανέργους.
Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως το πρόγραμμά του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» περιλαμβάνει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την στήριξη των άνεργων Πειραιωτών. Μάλιστα ανέφερε πως μέσω της ανάδειξής του Πειραιά σε Διεθνές Ναυτιλιακό Κέντρο αλλά και σε Λιμάνι αφετηρίας για την Κρουαζιέρα, θα έρθουν πόροι στον Πειραιά πλέον των 3 δισ. ευρώ και συνακόλουθα 35.000 νέες θέσεις εργασίας.  
Ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του μετά την επίσκεψη στον ΟΑΕΔ τόνισε μεταξύ άλλων: «Όταν θέτεις στο πρόγραμμά σου ως πρώτο στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας δεν μπορείς να μην επισκεφθείς τον ΟΑΕΔ.  Ήρθαμε στον ΟΑΕΔ, ενημερωθήκαμε για τους αριθμούς της ανεργίας στον Πειραιά, για προγράμματα που τρέχει ο ΟΑΕΔ και δεσμευτήκαμε ότι εφόσον κερδίσουμε τις εκλογές την Κυριακή θα έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία, έτσι ώστε να αξιοποιήσουμε προγράμματα και να είμαστε σε μια συνεχή επαφή με τα στελέχη του ΟΑΕΔ στον Πειραιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου