oaednews

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Επίθεση με γκαζάκια σε γραφεία του ΟΑΕΔ

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοί, περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα, σε γραφεία του ΟΑΕΔ που βρίσκονται στην οδό Ζαχιά στην πλατεία Αττικής.
Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο ΟΑΕΔ. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.


πηγή: newpost.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aνάληψη ευθύνης για την επίθεση στον ΟΑΕΔ
    Την ευθύνη ανέλαβαν «άνεργοι/ες», όπως υπογράφουν σε ανάρτηση που έγινε στην ιστοσελίδα indymedia.
    To κείμενο της ανάρτησης είναι το ακόλουθο: "Απόψε τα ξημερώματα και ενόψει της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης επιτεθήκαμε με γκαζάκια στον ΟΑΕΔ της πλατείας Αττικής για να καταγγείλουμε έμπρακτα την εθελόδουλη συνεργία της διοίκησης του οργανισμού με τις επιταγές ή και προσταγές των αφεντικών και των κυβερνητικών συνεταίρων τους στην ξεδιάντροπη κοροϊδία εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, καθώς και την συνεχόμενη εξαθλίωση των «τυχερών μισθωτών».

    Τα επιδόματα πείνας, και οι διευκολύνσεις εκμετάλλευσης που παρέχονται στην εργοδοσία μέσω των προγραμμάτων κατάρτισης και εξειδίκευσης επιτείνουν μόνο την ψηφοθηρική ομηρία όλων όσων έχουν ανάγκη εργασίας για να επιβιώσουν, και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν αξιοπρεπείς συνθήκες επίλυσης της όλο και διογκούμενης ανεργίας. Η συνέχεια ας δωθεί στους δρόμους. Νο Pasaran!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή