oaednews

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΠΕΥ -ΟΑΕΔ: Ανακοίνωση Κάλεσμα

Συνάδελφοι,

Αρνούμενοι το πρωτοφανές πλεόνασμα φτώχειας και ανεργίας 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον Ο.Α.Ε.Δ να συμμετέχουν στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Κυριακή, 30/03/2014 και ώρα 18:30 στην Πλατεία Συντάγματος), απαιτώντας την απόσυρση των νέων καταστροφικών μέτρων που συμφωνήθηκαν μεταξύ Τρόικας και Κυβέρνησης και ψηφίζονται αύριο.
Η πολιτική της απαξίωσης των δημοσίων υπηρεσιών και της περικοπής των όποιων κοινωνικών παροχών έχουν απομείνει συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, κεκαλυμμένη, αυτή τη φορά, από το πρωτογενές πλεόνασμα.  

Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και η αντίστοιχη κατάργηση των κοινωνικών παροχών που χορηγεί ο ΟΑΕΔ δημιουργεί ερωτηματικά-προβλήματα και προβληματισμούς... 
Υπενθυμίζουμε ότι καταργούνται τα οικογενειακά επιδόματα, τα επιδόματα μητρότητας  και στράτευσης, ενώ οι πόροι του ΛΑΕΚ μειώνονται από 0,81% σε 0,46%!

Συνάδελφοι, 

Το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί πλεόνασμα υποκρισίας και εξαγοράς συνειδήσεων...  Ο δημόσιος τομέας αποδομείται φέτα-φέτα. Το πλεόνασμα φτώχειας και ανεργίας  είναι γεγονός. Αυτό το πλεόνασμα εμείς το αρνούμαστε.

Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι στο αυριανό συλλαλητήριο... (18:30 Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας)

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου