oaednews

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΠΕΥ ΟΑΕΔ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Οι εξελίξεις τρέχουν, τα νομοσχέδια  ψηφίζονται το ένα μετά το άλλο και οδηγούν τη δημόσια διοίκηση, τους δημοσίους υπαλλήλους, την κοινωνία ολόκληρη, σε πλήρη αποδιοργάνωση, σε πλήρες αδιέξοδο.


Ψηφίστηκε χθες το δημοσιοϋπαλληλοκτόνο νομοσχέδιο που αφορά, μεταξύ άλλων, στο νέο τρόπο … αξιολόγησης – εξόντωσης  των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Σε λίγες μέρες, απολύονται, για πρώτη φορά από το 1911, Δημόσιοι Υπάλληλοι (Καθηγητές και Σχολικοί Φύλακες), ενώ το μήνα Μάιο λήγουν οι διαθεσιμότητες και οδηγούνται στην απόλυση συνάδελφοι από τον ΟΑΕΔ.

Η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει 48ωρη Πανελλαδική Απεργία για την Τετάρτη και Πέμπτη, 19 και 20 Μαρτίου.

Σας καλούμε τη Δευτέρα, 17/3/2014 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας(3ης Σεπτεμβρίου 48 Β), προκειμένου μετά από ενημέρωση και συζήτηση να καθορίσουμε τα στάση μας και ενόψει της επικείμενης τακτικής Γενικής Συνέλευσης


2 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΚΑΤΕ?????ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥ.... ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ
    ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή