oaednews

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μια ακόμα απεργία?



1971

                             ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤ. ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 8 – ΤΡΑΧΩΝΕΣ
ΤΗΛ.  210-9989.646 – FAX 210- 9942714
www.peyoaed.gr / pey@oaed.gr
Α Θ Η Ν Α
   

                     Αθήνα 11 Μαρτίου 2014
Α.Π.12



Μια ακόμα απεργία?

Ναι συνάδελφοι μια ακόμα απεργία και όσες χρειαστούν προκειμένου να σταματήσει επιτέλους αυτή η επιχείρηση στοχοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων, αυτή η επιχείρηση φτωχοποίησης της κοινωνίας, αυτή η επιχείρηση εκφοβισμού και υποταγής. 
  • Συνάδελφοι από αύριο θα ανήκεις εν δυνάμει στο 15% των υπαλλήλων που δεν θα είναι «ικανοί» να συνεχίσουν τη δουλεία τους.
  • Συνάδελφοι, από αύριο οι εργαζόμενοι στα Νομικά πρόσωπα που καταργούνται θα προστεθούν στον Μακρύ κατάλογο των ανέργων, για να συνεχιστεί το success story
  • Συνάδελφοι, σε λίγες μέρες λήγει  η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων  του πρώτου κύματος, χωρίς επανατοποθέτηση…. Απόλυση!
  • Συνάδελφοι σε λίγους μήνες λήγει το οχτάμηνο των συναδέλφων μας στον ΟΑΕΔ….

Οι  απαιτήσεις της τρόικας δεν έχουν τελειωμό, θέλουν κι άλλες απολύσεις, θέλουν κι άλλες μειώσεις μισθών, θέλουν τα πάντα που εξαντλούν την αξιοπρέπεια μας και ευτελίζουν τη μισθωτή  εργασία.

Αύριο θα δοθεί μια ακόμα μάχη… είναι στο χέρι μας να τους σταματήσουμε 

Να είμαστε όλοι εκεί…
Όλοι μαζί αύριο  12/3/2014 στη γενική πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.


Όλοι στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11πμ. (Για  τους υπαλλήλους  του ΟΑΕΔ συγκέντρωση στις 11πμ   Σταδίου και Δραγατσανίου).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                                                 ΘΕΟΛΟΓΟΥ Φ.

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφοι συμμετοχή στην απεργία , όσο καλά προετοιμασμένη και αν είναι δεν θα ξεπερνά το 30% ( υπό τις υπάρχουσες συνθήκες )
    Το παραπάνω θα έχει ως αποτέλεσμα
    - Να εκτεθούμε απέναντι στους κυβερνώντες δίνοντας τους την δυνατότητα να βγάλουν αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι το άλλο 70% επικροτεί τις επιλογές τους , παρουσιάζοντάς το μάλιστα και ως επιτυχία των πολιτικών τους .

    - Να εκτεθούμε απέναντι στους συναλλασσόμενους οι οποίοι θα αντικρίσουν υπηρεσίες οι οποίες θα υπολειτουργούν με αποτέλεσμα να ενισχύσουμε έτσι την άποψή τους για βολεμένους αντιπαραγωγικούς Δ.Υ ,άποψη την οποία διαχέουν οι κυβερνώντες με τη λογική του διαίρε και βασίλευε που τόσο έντεχνα εδώ και τρία χρόνια καλλιεργούν προσπαθώντας να περάσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές τους.


    - Να εκτεθούμε απέναντι στους συναδέλφους, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν μπορούν να σηκώσουν και άλλη περαιτέρω μείωση του μισθού τους, ( κυνηγώντας τους τράπεζες , εφορίες , χαράτσια και η σκληρή πραγματικότητα ) που θα είναι και η βασική αιτία μη συμμετοχής τους στις απεργίες.

    Γι΄ αυτό και προτείνω πέραν από αυτών των προγραμματισμένων απεργιακών κινητοποιήσεων να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε απογευματινές μαζικές , δυναμικές κινητοποιήσεις και για τις οποίες βέβαια δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία από κανέναν συνάδελφο για την μη συμμετοχή του σε αυτές.

    ευχαριστώ για την φιλοξενία Γ. Αλεξιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή