oaednews

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ σχετικά με την υπογραφή νέας ΚΥΑ για τον ΕΛΕΚΠ


Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από  παρέμβαση της Ομοσπονδίας μας, υπεγράφη εκ νέου η ΚΥΑ για τον  ΕΛΕΚ (Ενιαίος Λογαριασμός Κοινωνικής Πολιτικής), ο οποίος περιλαμβάνει τις αμοιβές ελέγχων. Το εγκριθέν ποσό παραμένει τελικά  ως είχε μέχρι σήμερα στα 25 ευρώ μικτά ανά έλεγχο, παρά την αρχική εισήγηση που προέβλεπε  μείωση η οποία έφτανε το 50%!!!

Να σημειώσουμε ότι η σχετική μείωση είχε υπογραφεί από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος επείσθη τελικά από την επιχειρηματολογία που καταθέσαμε και την  απέσυρε. Παραμένουμε στις επάλξεις, καθώς δεν χωρεί καμία περαιτέρω υποβάθμιση του έργου μας και του ρόλου του ΟΑΕΔ.


          Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ.Γραμματέας 

Μακράκης Γεώργιος                            Ρέππας Ιωάννης

2 σχόλια:

  1. Μπραβο παιδια ! Ευχαριστουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και να προσθέσουμε ότι απο 1/1/14 όποιο επίδομα δεν περιλαμβάνετε στον μισθό έχει κρατήσεις 42% ... δηλαδή πόσο θα είναι οι έλεγχοι;;; για να διασταυρώσουμε την πληροφορία πρωτού χαρούμε και λέμε ευχαριστώ στους κυβερνώντες για τα ψίχουλα που δίνουν. Εαν η πληροφορία των κρατήσεων αληθεύει τότε θα έπρεπε να γίνει προσπάθεια ώστε το ποσόν των ελέγχων να ενσωματωθεί στο μισθό

    ΑπάντησηΔιαγραφή