oaednews

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Κομματικός αποχρωματισμός και όχι πολιτική «αχρωματοψία»!!!

Σας απευθύνουμε κάλεσμα στήριξης και συνεργασίας στον κοινό μας αγώνα για την επιδίωξη και τη διατήρηση ενός ενιαίου, ισχυρού και αυτόνομου ΟΑΕΔ. Όσο δραματικές και αν είναι καθημερινά οι αλλαγές γύρω μας, εμείς οφείλουμε να παραμένουμε σε διαρκή επαγρύπνηση και ετοιμότητα.
Δεν σας κρύβουμε ότι, απ την πλευρά μας υπήρξε η επιθυμία /πρόταση για ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο-«ικανό» να αντιμετωπίσει τη δυσκολία των υπαρχουσών περιστάσεων- η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε. Οι λόγοι ήταν ποικίλοι. Ωστόσο, η στάση του «κωφεύειν» αποτελεί προϊόν μιας αδιαλλαξίας «περασμένων καιρών», η οποία δεν μας ταιριάζει.

Η αλήθεια είναι ότι οι συνθήκες ωρίμασαν πλέον, ώστε η εμμονή σ έναν κομματικοποιημένο Οργανισμό να φαντάζει κάθε άλλο παρά στείρα και παρωχημένη. Κι όταν διατεινόμαστε τον κομματικό αποχρωματισμό, δεν εννοούμε την πολιτική «αχρωματοψία» .
Ασφαλώς και οφείλουμε να διατηρούμε κριτική στάση απέναντι σε όσα μας «σερβίρονται»   από την Τροικανή συνομοταξία, ως προτάσεις, ως προτάσεις των κυβερνητικών μας οργάνων. Ασφαλώς και οφείλουμε να επιδείξουμε σθεναρή αντίσταση και μαχητικότητα.
Η «Ενωτική Ανασύνταξη» έρχεται να προσδώσει και κάτι ακόμα σ αυτόν τον αγώνα. Την πιο διευρυμένη διάσταση στην έννοια της συλλογικότητας:              
                                                                                                      ΟΛΟΙ ΕΔΩ
                                                                                                      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
                                                                                                      ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ
Άλλωστε, με την πρόσφατη επίσκεψη του, στη Γενική μας Συνέλευση, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας τόνισε την ανάγκη σύμπνοιας και ομοψυχίας, έχοντας ως πρώτιστη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της αξιοκρατίας και της ισότητας των μελών. Ήδη έχει διαφανεί ότι κάτι άρχισε να αλλάζει στο «συνδικαλιστικό τοπίο» του Οργανισμού μας.
Γι αυτό και εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η ουσιαστική συμμετοχή μας στα κοινά, η αφύπνιση, η ανασύνταξη, η άρνηση της αναλγησίας και της αποχής είναι το μοναδικό μας όπλο.
Και αυτό γιατί αγαπητοί συνάδελφοι, η «μοίρα δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα επιλογής».
Σας περιμένουμε στο ραντεβού μας την Παρασκευή, στη διεξαγωγή των εκλογών, για να «δώσουμε τα χέρια» σε μια νέα «Συνδικαλιστική Συνεργασία» 

Θα είμαστε όλοι εκεί: 

ΖΕΡΒΑ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΑΓΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΕΥΗ
ΤΗΤΗΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία συνάδελφοι σε όλο το συνδυασμό και ανασύνταξη με αγώνα σε όλα τα επίπεδα γιατί «δεν υπάρχουν πλέον έτοιμες παραδοτέες λύσεις »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι υπάλληλοι από οεκ και οεε έχουν δικαίωμα ψήφου ?

      Διαγραφή
  2. Ανασύνταξη ενωτική κ όχι μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή