oaednews

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Μεγάλη νίκη " στην υπόθεση του Συναδέλφου Πετρο Καπετανοπουλου



 ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
Για μεγάλη νικη " που οφείλεται κύρια στον καθοριστικό παράγοντα της ευρύτατης κοινωνικής και πολιτικής συμπαράστασης που εκδηλώθηκε, της δημοσιοποίησης και ανάδειξης των αυθαιρεσιών και της απόλυτης κατακραυγής εναντίον τους." Κάνει λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης του 
ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ


Με το υπ. αριθμ805/2013 βούλευμα που εξέδοσε το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών αποφασίστηκε η απαλλαγή του Πέτρου Καπετανόπουλου του από την κακουργηματική κατηγορία της «συνέργειας σε ληστεία».
Η εξέλιξη αυτή οριστικοποιεί τηναπαλλαγή του Π. Κ. από την μόνηκακουργηματική κατηγορία –που εντελώς ανυπόστατα του αποδόθηκε – και αποσοβεί τον κίνδυνο (να τεθεί σε προσωρινή αργία –σύμφωνα με το άρθρο 103 του Υπαλληλικού Κώδικα όπως ισχύει σήμερα με το «Μνημόνιο 3».
Είναι μια μεγάλη νίκη που οφείλεται κύρια στον καθοριστικό παράγοντα της ευρύτατης κοινωνικής και πολιτικής συμπαράστασης που εκδηλώθηκε, της δημοσιοποίησης και ανάδειξης των αυθαιρεσιών και της απόλυτης κατακραυγής εναντίον τους.
Ευχαριστώντας τους για άλλη μια φοράόσους στάθηκαν δίπλα μας, συνεχίζουμεμαζί τους τον αγώνα που αυτή τη φορά επικεντρώνεται στη δίκη που θα γίνει, όταν προσδιορισθεί, για τα πλημμελήματα της «αντίστασης κατά της αρχής», της «ελευθέρωσης κρατουμένου» και της «ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης» με στόχο την πλήρη και πανηγυρική του αθώωσηκαι από αυτά και την κατάρρευση της αστυνομικής σκευωρίας απέναντι στην ανθρώπινη αλληλεγγύη.
Αθήνα, 5/4/2013
Ο συνήγορος υπεράσπισης
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ



1 σχόλιο:

  1. Χαιρομαι για τον πετρο και ευχομαι να δικαιωθει σε ολα γιατι εινάι απο τα καλυτερα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή