oaednews

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αναστάτωση κι εκνευρισμός σήμερα το πρωί στον ΟΑΕΔ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Αναστάτωση δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΔ στο Ρέθυμνο καθώς εκατοντάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν λόγω του μικρού αριθμού σειράς  προτεραιότητας που εκδίδεται από το αυτόματο μηχάνημα.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε λίστα προτεραιότητας από την π. Πέμπτη η οποία όμως σύμφωνα με τους ίδιους δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, με τους υπεύθυνους του ΟΑΕΔ να σκέφτονται ακόμη και την παρέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να καθησυχαστούν τα οξυμένα πνεύματα.
Αργότερα ξεκίνησε η δημιουργία νέας λίστας, που αφορά τους πέρα από τους 150  σημερινούς αριθμούς προτεραιότητας που εκδίδει ημερησίως το αυτόματο μηχάνημα, η οποία και θα χρησιμοποιηθεί από αύριο.
Πάντως πριν από τις 10 το πρωί, ο αριθμός πλησίαζε το νούμερο 150 πράγμα που σημαίνει ότι και αύριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα, τόσο για τους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ όσο και για τους απολυμένους ξενοδοχοϋπάλληλους.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ....ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ Η ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΠΑ ....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ....ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ....ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.....ΑΡΑΓΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή