oaednews

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Aτελείωτες ουρές έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ

Οι ίδιες εικόνες επαναλαμβάνονται έξω από τα γραφεία του Οργανισμού στην Καλλιθέα, με τους πολίτες να στοιχίζονται ο ένας πίσω από τον άλλο, κρατώντας από ένα χαρτάκι προτεραιότητας στο χέρι και περιμένοντας υπομονετικά να εξυπηρετηθούν.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που επικρατούσε ακριβώς η ίδια κατάσταση στον ΟΑΕΔ.

3 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ 04 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΡΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ . ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ 32 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ 23 ΟΟΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EYXAΡΙΣΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή