oaednews

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Κατάληψη ΟΑΕΔ

Υπό κατάληψη βρίσκονται τα γραφεία του ΟΑΕΔ στον Αλιμο. Την ώρα που ετοιμάζονται οι υπουργικές αποφάσεις για 260 διαθεσιμοτητες / απολύσεις οι διοικηση δίνει εντολές να παραμείνουν οι υπηρεσίες ανοιχτές μέχρι τις 6 !!! Με ποιες αντοχές; Με τι κουράγιο, με τι στόχο; Αγώνας μέχρι τη Νικη! Καμια διαθεσιμότητα καμια απόλυση.

8 σχόλια:

  1. ναι καμια συνελευση για να αποφασιστουν περαιτερω δρασεις θα γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι,πρέπει να γίνει κάτι άμεσα,τώρα,μαζί με τους καθηγητές,τους μηχανικούς (από σήμερα σε απεργία),τα νοσοκομεία,τους υπαλλήλους σε αει-τει ...!Να συγκληθεί άμεσα έκτακτη γ.σ. του ΠΕΥ ΟΑΕΔ, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή (13/9)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ? Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ. Η΄ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ? ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΞΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Ο Κ. ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΞΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον (και δυστυχώς) είμαστε περισσότεροι που νιώθουμε ακριβώς έτσι/το ίδιο... Κρίμα! (ΒΟΗΘΕΙΑ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρέχαμε να δούμε τι θα κάνουμε τα παιδιά μας!!!!Που να τα παρκάρουμε για να δουλέψουμε μέχρι τις 6 εκτάκτως..αφου ειδοποιηθήκαμε μισή ώρα πριν την λήξη του ωραρίου.1000 άτομα πρώτης γραμμής διατάχθηκαν να μείνουν πίσω και με το χαμόγελο να εξυπηρετούν. Θα μας στείλουν στο νοσοκομείο από το άγχος!! Εργασιακό άγχος βιώνουμε καθημερινά!Έχουμε πάθει κρίσεις πανικού από τον κόσμο που μας πνίγει καθημερινά.
    Έχουμε τρομοκρατηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κος Αμπατζογλου ας ερθει πρωτα να δει σε τι συνθηκες δουλευουμε και μετα να βγαζει φιρμανια ... που εδω που τα λεμε δεν καταλαβα γιατι επρεπε να μεινουμε μεχρι τις 6? εμεις ταλαιπωρουμε τον κοσμο εμεις? ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή