oaednews

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση ΠΕΥ ΟΑΕΔ

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ!
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Η Γενική Συνέλευση, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της απεργίας μας. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν αποφάσισε τη διακοπή συνολικά των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.


Επικράτησε, η άποψη ότι υπάρχει ανάγκη για μια μικρή ανάσα στον απεργιακό αγώνα, καθώς ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος. Στο διάστημα αυτό θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε άμεσα, εμείς οι ίδιοι, τους συναλλασσόμενους με τις υπηρεσίες μας πολίτες για τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης. Μειοψήφησε η άποψη ότι θα έπρεπε να συνεχιστούν οι 48ωρες απεργίες, ενώ κατεγράφη και μια σημαντική τάση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για την επόμενη συνέλευση και οι αποφάσεις μας θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις της κυβέρνησης.

Αξιολογήσαμε ως πολύ σημαντική την ως τώρα πορεία του αγώνα μας και  τη δημοσιοποίησή του. Ξέρουμε ότι εκπέμψαμε ηχηρά το πρώτο προειδοποιητικό σήμα προς διοίκηση και κυβερνώντες. Αυτή είναι μόνο η αρχή!

Διακηρύσσουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ότι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ανεξάρτητα από την άποψη που είχε ο καθένας μας στην ψηφοφορία σε σχέση με τη συνέχιση της απεργίας την παρούσα χρονική στιγμή.

Έγινε μια πολύ ζωντανή αμεσοδημοκρατική διαδικασία, πρωτόγνωρη ίσως για τον ΟΑΕΔ. Συμμετείχαν -για τα δεδομένα του Αυγούστου- πάρα πολλοί συνάδελφοι , οι οποίοι παρέμειναν ως το τέλος της διαδικασίας. Μεγάλος αριθμός απ’ αυτούς έλαβε το λόγο, εξέφρασε με πολύ ζωντανό τρόπο  άποψη και πρότεινε δράσεις.

Υπήρξε απόλυτη ομοθυμία για τη συνέχιση των αγώνων, καθώς, όχι μόνο ανακοινώνονται οι διαθεσιμότητες-απολύσεις των πρώτων 250 συναδέλφων, αλλά σύντομα ακολουθεί και νέο κύμα……

Αποφασίστηκαν επιμέρους δυναμικές κινητοποιήσεις για τις οποίες θα σας κρατάμε ενήμερους, καθώς επίσης  ανάληψη πρωτοβουλιών για συντονισμό με άλλους εργασιακούς χώρους και νέα γενική συνέλευση στο τέλος Αυγούστου(ήδη σήμερα προχωρήσαμε σε κατάληψη της κεντρικής διοίκησης, ενώ ανάλογες δράσεις υπήρξαν σε άλλες περιφερειακές διευθύνσεις, Ηράκλειο –Λάρισα)
Παραμένουμε όλοι σε εγρήγορση.

ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!!!!

18 σχόλια:

  1. Πρόεδρε, να διαγραφούν όσοι συνδικαλιστές δεν ήταν στη συγκέντρωση της δευτέρας. Μην τους ανέχεστε άλλο δώστε τα ονοματά τους.Δε νοείται πρόεδρος πρωτοβάθμιου σωματείου απών στους αγώνες.Συνάδελφοι προσοχή στους εκπροσώπους μας!!! μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MONO ΕΓΩ ΑΠΗΡΓΗΣΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΒΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυβέρνηση δεν φοβάται τις απεργίες αλλά την αποστασία των βουλευτών της και την αρνητική δημοσιότητα που θα κλονίσει το μύθο του success story.
    Γι' αυτό προτείνω κινητοποιήσεις που θα επικεντρώνονται σε αυτούς κυρίως τους στόχους.

    Καταρχήν λοιπόν επαφή με όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου. Για διαμαρτυρία σε αυτούς της συγκυβέρνησης, για ενημέρωση και απόσπαση δηλώσεων συμπαράστασης σε αυτούς της αντιπολίτευσης. Ιδίως σε αυτούς της συγκυβέρνησης όταν η αντιπροσωπεία θα συναντιέται μαζί τους να βρίσκονται 50-100 άτομα κάτω από το πολιτικό τους γραφείο και να κάνουν όσο περισσότερο σαματά μπορούν. Να νιώσει ο βουλευτής ότι οι απολύσεις θα του κοστίσουν όχι μόνο την επανεκλογή του αλλά τη δυνατότητα να κυκλοφορεί απερίσπαστος στο δρόμο. Το επόμενο βήμα είναι αφισοκόλληση σε κεντρικά σημεία της εκλογικής περιφέρειας του βουλευτή φωτογραφιών του με μεγάλους τίτλους πάνω τους: Γιατί κλείνεις τον ΟΑΕΔ? Τι πρόβλημα έχεις με τους ανέργους? Την πίεση που θα νιώσουν οι βουλευτές θα την μεταφέρουν εκεί που πρέπει...

    Το δεύτερο μέτρο στοχεύει πιο ψηλά. Στην αρνητική δημοσιότητα για την κυβέρνηση. Ολοσέλιδες ελεγχόμενα επιθετικές καταχωρήσεις στον ημερήσιο-κυριακάτικο τύπο και διαφημιστικό στην τηλεόραση. Σύντομα και με χιούμορ να εκθέτουν την κυβέρνηση, την πολιτική της και τη διάψευση των προεκλογικών της υποσχέσεων περί "επαναδιαπραγμάτευσης". Τα μηνύματα θα είναι μεν επιθετικά αλλά με χιούμορ και επιχειρήματα ώστε να μην θυμίζουν παλαιοκομματικό συνδικαλισμό και απωθούν την κοινή γνώμη. Για αυτές τις δράσεις βέβαια δεν αρκεί η καλή διάθεση αλλά απαιτούνται και χρήματα. Αυτά θα προκύψουν από τη σύσταση αγωνιστικού-απεργιακού ταμείου όπου θα συνεισφέρει ο κάθε συνάδελφος ποσό ίσο με το μεροκάματο μιας απεργίας. Διότι με τις απεργίες δεν πετυχαίνουμε πολλά πράγματα αλλά αντίθετα χαρίζουμε ουσιαστικά χρήματα στην κυβέρνηση. Καλύτερα θα ήταν αυτά τα λεφτά να τα κρατήσουμε και να τα διαθέσουμε στον αγώνα. Με το ημερήσιο κόστος μιας απεργίας στο ένα περίπου κατοστάρικο θα είχαμε συγκεντρώσει τώρα πάνω από 1 εκατομμύριο (100*4*3000=1.200.000).

    Σκεφτείτε τα συνάδελφοι. Ο αγώνας δεν θέλει μόνο πάθος αλλά και τρόπο...

    Υ.Γ. Στο εσωτερικό μέτωπο θα πρέπει να γίνει σαφές ότι όποιος δεν υποστηρίξει την κινητοποίηση, είτε απλός εργαζόμενος είτε κυρίως συνδικαλιστής, είναι "τελειωμένος" από συνάδελφος για πάντα. Και αν ποτέ δοθούν ονόματα για απολύσεις το όνομά του θα φροντίσουμε να είναι πρώτο στη λίστα με μεγάλα γράμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ , ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ !
    ΟΣΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ´´ΑΝΘΡΩΠΟΊ´ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ 500 ΕΥΡΩ.
    ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ , ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ
    Ν ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΝΑΔΕΛΦΟ.ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ , ΑΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΛΕΛΙΚΑ.
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ 2-3 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΠΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΟΙΝΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΠΑ , ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η οπτική μέσα απο την οποία βλέπει το θέμα, ο σχολιαστής της 7 Αυγούστου 2013 - 4:39 μ.μ.,θεωρώ ότι λίγο έως πολύ συνεισφέρει σημαντικά.
    Πράγματι χρειάζεται πέρα απο τις απεργιακές μορφές πάλης,να προκριθούν δυναμικοί και με έμπνευση τρόποι αντίδρασης,στη κυβερνητική φαρσοκωμωδία.
    Το στοιχείο της άμεσης αντίδρασης σε τόπο και χρόνο που δε το περιμένουν,επιφέρει καίριο χτύπημα,τρόποι υπάρχουν πολλοί ,απλά δε χρειάζεται να τους κάνουμε γνωστές τις κινήσεις μας.
    Για τους απεργοσπάστες (δε γράφω συναδέλφους ,γιατί απλά δεν είναι) ,ταιριάζει η ρήση του Μάνου Χατζιδάκι:
    "Όταν το πρόσωπο του τέρατος πάψει να μας τρομάζει, σημαίνει ότι έχουμε αρχίσει να του μοιάζουμε" .
    Άνθρωποι χωρίς ελάχιστη ανθρώπινη ηθική μέσα τους,με εκμηδενισμένο σύστημα αξιών,πιστοί στη λογική της βόλεψης(το βλέπεις μέσα απο τη καθημερινή τους στάση),νομίζουν ότι θα σώσουν το τομάρι τους.
    ΜΗ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ το γράφουν φαρδιά πλατιά στο μέτωπο τους.
    Κάποιοι μάλιστα, είναι και ιδιαιτέρως προκλητικοί με τα λεγόμενα τους,απέναντι σε συνανθρώπους ,που χάνουν τις δουλειές τους.
    Αυτή η κατηγορία υπανθρώπων ,θα πρέπει να έχει τις απαντήσεις που της ταιριάζουν.
    ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ όπου βρεθούν κι΄ όπου σταθούν.
    Να θυμούνται μόνο,ότι απ΄τη ζωή ,περαστικοί είμαστε όλοι....
    Αυτό που μετρά τελικά,είναι τι αφήνουμε ως αποτύπωμα πίσω μας.
    Τι διδάσκει η συμπεριφορά και η στάση ζωής μας.
    Καλούς αγώνες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ 'ΞΕΦΥΓΕΙ' ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ(ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ).ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΤΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ,ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

      Διαγραφή
  8. ΔΥΟ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΥΡΑ ΑΝΕΡΓΩΝ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΚΠΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρότι η Διοίκηση δεν έχει κοινό ανέργων, δυστυχώς κι εκεί μπήκαν συνάδελφοι. Και το χειρότερο: Μη φανταστείται ότι δούλεψαν!!!Με πολύ δε θράσος σήμερα κάποιος απο αυτούς είπε ότι διαφωνεί με την απεργία! Δεν φταίνε όμως αυτοί, εμείς φταίμε που δεν τους βγάζουμε τα ονόματα να τα δει όλη η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ .. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΟΙΡΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ..ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ..ΑΠΑΙΤΩ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΑΕΔ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να υπερασπιστεί κάποιος το δικαίωμα στην μη απεργία είναι σεβαστό αν και σε περιπτώσεις και συγκυρίες όπως η τωρινή ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ. Το να υπεραπίζεται κάποιος το δικαίωμα συναδέλφων να κλείνουν ΚΠΑ και να μην εξυπηρετούν το κοινό, στην ουσία συνιστά ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΑΞΗΣ. Αυτός που δεν απεργεί και εξυπηρετεί κάνει μία επιλογή, αυτός που δεν απεργεί και κλείνει πόρτες παρανομεί και πρέπει να οδηγηθεί πειθαρχικό. Να δοθούν όλα τα ονόματα συναδέλφων που παρανομούν και να τιμωρηθούν οι εξυπνάκηδες. Θέλω να πιστεύω ότι κανένας συνδικαλιστής δεν θα τους υπερασπιστεί

      Διαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ? ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ (ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ) ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΟΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο το Ο.Π.Σ είναι πολύ εύκολο να δεί η διοίκηση ποιός εξυπηρετούσε κόσμο τις ημέρες της απεργίας και ποιός δήλωνε παρών με ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ : 1) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ; 2) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑ- ΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΓΕΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΓΕΝΗ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ; 3)ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ; 4) Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ; 5)ΤΟ ΑΡΘΡΟ 19 ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ; (αν οχι ας αποσυρθει απο την διακοσμηση του blog )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ,ΑΠΟΨΗΣ, ΕΚΦΡΑΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ;ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.ΚΛΕΙΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ .ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ!!!!!!!! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή