oaednews

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση Π.Ε.Υ.- ΟΑΕΔ

Συνάδελφοι,
H κατάθεση του πολυνομοσχεδίου αποτελεί μια ακόμη πράξη «ανθρωποθυσιών» προς ικανοποίηση των ορέξεων της Τρόικας  και της Κυβέρνησης. Την ψήφισή του θα ακολουθήσουν μαζικές απολύσεις στον δημόσιο τομέα, φτωχοποίηση της κοινωνίας, αύξηση της ανεργίας, επιστροφή στην εποχή του μεσοπολέμου.

Το δόγμα του σοκ που εφαρμόστηκε στην ΕΡΤ ακολουθείται για τη δημοτική αστυνομία, του εκπαιδευτικούς, τους σχολικούς φύλακες και όσους ακόμα αποφασίσουν οι υπουργοί μόνοι τους, αφού τους δίνεται η δυνατότητα να καταργούν θέσεις και ειδικότητες… να «καταργούν» ανθρώπινες ζωές!!!

Ως εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ, έχουμε χρέος να τους σταματήσουμε…

Ø  Συμμετέχουμε δυναμικά και μαζικά στο Συλλαλητήριο, στην πλατεία Συντάγματος, τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 στις 8.00μμ και στην περικύκλωση της Βουλής.(προσυγκέντωση ΟΑΕΔ, Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας 1930μμ)
Ø  Συμμετέχουμε δυναμικά και μαζικά στη Γενική Πανελλαδική Πανεργατική  24ωρη Απεργία, την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013, ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11.00πμ. (Προσυγκέντρωση  ΟΑΕΔ, Σταδίου 29, 10:30πμ)
Λέμε ΟΧΙ στην αύξηση της ανεργίας, Λέμε ΟΧΙ στις απολύσεις. Λέμε ΟΧΙ στον εργασιακό μεσαίωνα.

Συνάδελφοι, καμιά δικαιολογία δε χωρεί. Όλοι στους δρόμους… Μπορούμε  να τους σταματήσουμε!!!

2 σχόλια:

  1. Εα.ν θελουμε να κερδισουμε κατι πρωτου ειναι αργα να κατεβασουμε ρολα ολοι για ενα μηνα και να μπει τελος σταπουλημενα συνδικατα και στο συνδικαλισμο που στηριζει κυβερνηση τροικα και μνημονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΣΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή