oaednews

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Οι Μύθοι του Αισώπου



Αθήνα 3 Ιουνίου   2013
Α.Π. 44
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΛΕΣΜΑ

To Δ.Σ της Π.Ε.Υ καλεί τα μέλη της και τα παιδιά τους σε μια παράσταση που διοργανώνεται  για μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 7/6/2013 και ώρα 18:45 στον Σύλλογο Θρυαλλίδα (Ηρακλειδών 11-13, Θησείο).
Η είσοδος είναι ελεύθερη και όσοι μεγάλοι δεν  παρακολουθήσουν την παράσταση  μπορούν να πιουν καφέ ή ποτό στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών έξω από την Θρυαλλίδα.

                           

Οι Μύθοι του Αισώπου
Μια παράσταση με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις.


Μια αλεπού, ένα λιοντάρι, ένας ποντικός, ένα δελφίνι, οι βάτραχοι κι άλλα ζώα το σκάνε από το βιβλίο του Αισώπου και βρίσκονται ανάμεσά μας για να μας κάνουν να γελάσουμε, να συγκινηθούμε αλλά και να σκεφτούμε με τις ιστορίες τους....

Με κέφι και φαντασία η Σταυρούλα Παυλίκου, η Μαρία Τερζάκη και ο Δημήτρης Κουφογιώργος ζωντανεύουν τους μύθους του Αισώπου σε μετάφραση Κώστα Βραχνού από τις εκδόσεις Κόκκινο.  Η αφήγηση, η δραματοποίηση,  το κουκλοθέατρο, η μουσική και το τραγούδι εναλλάσσονται και δημιουργούν ένα μωσαικό από αυτοτελή  σκετς που μας ταξιδεύουν στον μυθικό κόσμο των ζώων ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τον κόσμο των ανθρώπων.

Μύθοι γνωστοί και λιγότερο γνωστοί που απευθύνονται στον ενήλικα που κρύβεται μέσα σ’ ένα παιδί και στο παιδί που κοιμάται μέσα σε κάθε ενήλικα!


 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                        ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ.                                           ΘΕΟΛΟΓΟΥ Φ.                               
                              
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου