oaednews

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΠΣ ΜΕΣΩ PORTAL

Όλοι φαντάζομαι έχετε εντοπίσει τον τελευταίο καιρό , ότι στην διαδικασία ενημέρωσης του ΟΠΣ απ το PORTAL έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στην ενημέρωση των στοιχείων επικοινωνίας των εγγεγραμμένων ανέργων.
Αυτό που στην ουσία συμβαίνει είναι ότι σε όποιον έχει αποδοθεί κλειδάριθμος κι έχει συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα εγγραφής ελλιπώς, κατά την διαδικασία αλληοενημέρωσης το ΟΠΣ "αδειάζει" απ το PORTAL , με αποτέλεσμα να μην προχωρά καμία συναλλαγή.
Ενώ το πρόβλημα έχει εντοπιστεί τουλάχιστον 2 μήνες κι έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες διευθύνσεις μέχρι και σήμερα το πρωί διορθώνουμε ή ξανασυμπληρώνουμε στοιχεία προκειμένου να προχωρήσουν οι συναλλαγές.
Το θεωρώ τραγικό την εποχή που θέλουμε να προωθήσουμε την ηλεκτρονική και εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του πολίτη, να μην έχουμε τα αντανακλαστικά να διορθώσουμε ΑΜΕΣΑ ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα, το οποίο διογκώνεται καθώς δίνουμε όλο και περισσότερο κλειδάριθμους.
Επιτέλους ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του!
Λυπάμαι που επανέρχομαι δημοσίως για ένα τέτοιο ζήτημα, όμως είναι ασύλληπτο να δημιουργείς ένα εργαλείο και να καταλήγεις να καταργείς την λειτουργία του ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και ενώ παράλληλα οι οδηγίες για προώθηση των κλειδάριθμων είναι σαφείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου