oaednews

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ανέλαβε καθήκοντα ο Θ. Αμπατζόγλου

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της τοποθέτησής του.

Αύριο Τρίτη στις 11.00, ο κ. Αμπατζόγλου θα μιλήσει σε ενημερωτική συγκέντρωση του προσωπικού της κεντρικής υπηρεσίας του ΟΑΕΔ, προκειμένου να αναλύσει τους στόχους και τις προτεραιότητες της νέας διοίκησης, για το τρέχον έτος.
Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής ενέκρινε το διορισμό του κ. Αμπατζόγλου στη θέση του επικεφαλής του οργανισμού την περασμένη εβδομάδα, με επτά υπέρ – έξι κατά και δύο απουσίες, εν μέσω έντονης κριτικής από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη.
Υπέρ της πρότασης του Υπουργού Εργασίας ψήφισαν οι 6 Βουλευτές της ΝΔ και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος. Κατά ο Απ. Κακλαμάνης, ο ΣΥΡΙΖΑ (Γ. Δραγασάκης, Π. Λαφαζάνης, Ν. Βαλαβάνη), η Χρυσή Αυγή (Γ. Γερμενής) και το ΚΚΕ (Σπ. Χαλβατζής). Κρίσιμη ήταν και η απουσία της ΔΗΜΑΡ (Β. Οικονόμου), που είχε διαφωνήσει με την αποπομπή Κικίλια, αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων (Μ. Κόλλια Τσαρουχά).
«Η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης και των τριών κομμάτων έχει επιστρέψει πολύ πίσω σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της κρατικής μηχανής. Τα ποσοστά των κυβερνητικών κομμάτων στην κατάληψη θέσεων μας γυρίζουν πολύ πίσω», είπε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. Ενας περίεργος «γαλάζιος» διορισμός στον ΟΑΕΔ
    Σ' αυτά τα στοιχεία αξίζει να προσθέσουμε και το γεγονός ότι η σύζυγος του εν λόγω προϊσταμένου διεύθυνσης εργάζεται στο υπουργικό γραφείο του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση. Σύμπτωση;
    Κι ενώ οι δημόσιες δομές καταρρέουν μία προς μία, κι ενώ οι υπάλληλοι του Δημοσίου χάνουν την εργασία τους κατά χιλιάδες, το Δημόσιο της αναξιοκρατίας ακόμα συντηρείται και ακόμα καλά κρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή