oaednews

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Η Στάβυ Σαλουφάκου είπε όχι

Την απόφασή της να μην αποδεχθεί τη βουλευτική έδρα, μετά την παραίτηση της βουλευτού Επικρατείας Μάγιας Τσόκλη  , κοινοποίησε με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, η πρώτη αναπληρωματική του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθηνών Σταυρούλα Σαλουφάκου.

Αρνούνται τη ...βουλευτική έδρα
    Στην επιστολή της η κ. Σαλουφάκου αναφέρει ότι επιλέγει να συνεχίσει να υπηρετεί τους εργαζόμενους, από την θέση Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας και τονίζει:

    «Σήμερα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, που αμφισβητείται ο ρόλος και η ύπαρξη των Συνδικάτων, για μένα είναι καθήκον και υποχρέωση να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου».

    Την θέση της κ. Τσόκλη καταλαμβάνει η Τατιάνα Καραπαναγιώτη που είναι η επόμενη αναπληρωματική στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι και την περασμένη Παρασκευή, μετά την παραίτηση του βουλευτή Άρτας του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Στασινού, ο επόμενος επιλαχών αρνήθηκε να καταλάβει τη θέση. Τελικά δέχτηκε - απρόθυμα - ο τρίτος στη λίστα  Χρήστος Γκόγκας,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου