oaednews

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ανοιχτή πρόσκληση για την παρουσίαση δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.



 
Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών, σας προσκαλεί την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 στις 10:00 πμ σε ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.



Συντονιστής της συνάντησης θα είναι ο κ. Αντρέας Στεφανίδης, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών, ο οποίος θα ενημερώσει και για το Παγκόσμιο φεστιβάλ επιχειρηματικότητας  (11 & 12 Μαρτίου 2012 Λίβερπουλ, Αγγλία).

Καλεσμένοι επίσης είναι η κα. Όλγα Σταυροπούλου – Σαλαμούρη,  Γενική Διευθύντρια της Μίλητος Αναδυόμενες Τεχνολογίες & Υπηρεσίες, η οποία θα παρουσιάσει το Δίκτυο Μεντόρων για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και τις προϋποθέσεις συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται και ο κ. Μιχάλης Στάγκος, Διευθύνων Σύμβουλος της mscomm Group, ο οποίος θα μιλήσει για τη σημασία του mentoring (καθοδήγηση) ειδικά σε περιόδους οικονομικών προκλήσεων όπως αυτή που διανύει η Ελλάδα.

Ο κ. Κώστας Παρίσσης θα παρουσιάσει τον παγκόσμιο μηχανισμό crowdfunding, Startersfund.com και ο κ. Ευάγγελος Αχιλλόπουλος θα παρουσιάσει τον μηχανισμό συμμετοχικής αξιολόγησης και χρηματοδότησης καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών iDea Framework.
Η εταιρεία TTMI Consulting Ltd θα μιλήσει για τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τα επιχειρησιακά προγράμματα ΕΣΠΑ (Ψηφιακή Σύγκλιση, Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων Δράση 1 & 2).
Η συνάντηση θα λάβει χώρα στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) [Αριστοτέλους 46, Αθήνα] και η συμμετοχή είναι ανοιχτή στο κοινό.

Δείτε συνημμένα στην παρούσα πρόσκληση, το πρόγραμμα της ημερίδας.
Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή (info@esyne.gr ή 210 67 72 129 κα Αγγελακοπούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου