oaednews

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

“Διαθεσιμότητα” ΙΔΑΧ

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“Διαθεσιμότητα” ΙΔΑΧ
Αθήνα 17/12/2012
Η Κίνηση Ιδεών και Δράσης- ΠΡΑΤΤΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ την εσωτερική τρόικα της Κυβέρνησης για ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ  που αποφασίζει την απόλυση και διαθεσιμότητα των εργαζομένων Ιδιωτικού τομέα Αορίστου Χρόνου στην Αυτοδιοίκηση και αλλού με την τελευταία πράξη Νομοθετικού περιεχομένου του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης της «Κυβερνώσας Αριστεράς» κ. Μανιτάκη που κατάργησε τους Δημάρχους.

ΕΚΦΡΑΖΕΙ την έντονη ανησυχία της για την ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ στάση των Δημάρχων και των συνδικαλιστικών τους φορέων Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (Π.Ε.Δ) και Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε) που ανέχονται την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ σε υπηρεσιακούς παράγοντες και εκτελεστικά όργανα της τρόικας στην περαιτέρω πορεία εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού
ΣΤΗΡΙΖΕΙ  και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια σ’ αυτές τις πολιτικές.
ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ στην κατεύθυνση να συμπράξουν οι καλύτερες δυνάμεις που διαθέτει η χώρα στην πορεία για μια Νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τους αποικιοκράτες, την Ολιγαρχία, την τρόικα και τα μνημόνια καταστροφής.
ΚΑΛΕΙ τις αντιμνημονιακές δυνάμεις σε μέτωπο αντίδρασης αυτών των πολιτικών και σε μέτωπο συνεργασίας  για την ανάγκη διαμόρφωσης του ευρύτερου δυνατού Πολιτικού, Δημοκρατικού-Πατριωτικού, καθώς και Κοινωνικά Δίκαιου Μετώπου Σωτηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου