oaednews

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πήραν πίσω την διαθεσιμότητα!


13 υπάλληλοι του ΑΤΕΙ Πατρών, πριν από λίγες ημέρες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.  Σύσσωμοι αντέδρασαν τόσο οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΤΕΙ της Πάτρας με την υποστήριξη και του προέδρου του ιδρύματος Σωκράτη Καπλάνης. Ο τελευταίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε απέναντι στην λογική που καταργεί την εργασία από έναν εργαζόμενο και τον στέλνει στο φάσμα της ανεργίας με συνοπτικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr και μέσα από το υπουργείο διοικητικής μεταρύθμισης γνωστοποιήθηκε από υπάλληλο του υπουργείου και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία οτι και οι 13 υπάλληλοι του ΑΤΕΙ επανέρχονται στο μητρώο.

Σε αυτή την απόφαση συνέβαλλε η στοιχειοθέτηση με σχετικά έγγραφα που προσκομίστηκαν στο υπουργείο του γνωστικού επιπέδου και της εργασιακής εμπλοκής κάθε ενός από τους 13 υπαλλήλους που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μάλιστα από το υπουργείο ξεκαθαρίστηκε πως η απόφαση για επαναφορά των 13 υπαλλήλων στο ενεργό μητρώο των δημοσίων υπαλλήλων είναι οριστική και επίσης ανακοινώσιμη χωρίς να πρέπει να στηριχθεί από κάποιο νεότερο επίσημο έγγραφο.

Πηγή; pelop.gr

1 σχόλιο:

  1. ειδατε τι πετυχαίνει η ενωση. Αντε ας ενωθούμε γιατί αν δεν συμβεί δεν θα προλάβουμε ούτε να διαμαρτυρηθούμε. όχι τίποτε άλλο αλλά είμαστε πλέον ενας οργανισμός με περίπου 4.100 υπαλλήλους. Τεράστιο νούμερο για οργανισμό αν σκεφτείτε τα ιδιωτικά γραφεία που θα δημιουργηθούν τα προγράμματα που θα εκλείψουν κλπ κλπ. Τόσοι μόνο για παθητικές πολιτικές; Υπεράριθμοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή