oaednews

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

«Αν δεν στείλετε λίστες, δεν θα πληρωθεί κανείς»

Με μη καταβολή του μισθού στους υπαλλήλους των δήμων που δεν έστειλαν λίστα για διαθεσιμότητα, απειλεί ο υπουργός Διοικητικής Ανάπτυξης. Ο κ. Μανιτάκης με εγκύκλιο του αναφέρει: «Η παράλειψη των υπηρεσιών να αποστείλουν στοιχεία θα αποβεί σε βάρος των υπαλλήλων εκείνων οι οποίοι θα εξαιρούντο από την εφαρμογή του νόμου, είτε επειδή εισήχθησαν στο δημόσιο με διαγωνιστική διαδικασία ή με διαδικασίες για πρόσληψη τακτικού προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, είτε επειδή ως προς αυτούς συντρέχει προσωπικός λόγος απαλλαγής (υπάγονται δηλ. στις προνοιακές εξαιρέσεις), δεδομένα , τα οποία μπορούν να εξαχθούν μόνο από τα προσωπικά μητρώα των υπαλλήλων».



Πάντως οι δήμαρχοι επιμένουν στην άρνηση τους να αποστείλουν στοιχεία και, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, δεν θα συνηγορήσουν στη διαδικασία της διαθεσιμότητας.  «Δεν θα γίνουμε το άλλοθι της δικής τους αδυναμίας. Τα στοιχεία υπάρχουν στο υπουργείο», είπε ο κ. Κώστας Ασκούνης.



Φαίνεται ότι παρά την αρχική «άνεση» του υπουργείου που προειδοποιούσε ότι μπορεί να βρει τα στοιχεία των υπαλλήλων και από την απογραφή που έχει γίνει, κάτι δεν πάει καλά (και) με αυτή τη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου