oaednews

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τριακόσιες απολύσεις στην Εκκλησία λόγω κρίσης!!

Τους 300 υπαλλήλους της ενδέχεται να απολύσει η Εκκλησία μέσα στους επόμενους δύο μήνες καθώς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δεν θα υπάρχουν λεφτά για την πληρωμή τους.
 
 «Η Εκκλησία μας μετά από δυο μήνες δεν θα έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους και αν δεν βρει τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων, δηλαδή 300 ανθρώπων, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να απολυθούν και να μείνουν άνεργοι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκη TV100.
 
 Το ταμειακό πρόβλημα, εξήγησε ο κ. Ιερώνυμος, έχει δημιουργηθεί καθώς υπάρχει υστέρηση στα έσοδα της Εκκλησίας η οποία οφείλεται στα ξενοίκιαστα κτίρια, στα νοικιασμένα που δεν πληρώνουν και στις μετοχές της Εκκλησίας που όπως χαρακτηριστικά είπε οι τράπεζες εξαφάνισαν.
 
 «Είναι ένα πολύ μεγάλο παραμύθι αυτό και το τραγικό είναι ότι ενώ έχουν δοθεί απαντήσεις επί απαντήσεων όλοι κάνουν ότι το αγνοούν» πρόσθεσε ο κ. Ιερώνυμος αναφορικά με τα όσα ακούγονται για την περιουσία της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου