oaednews

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΕΔΥ -ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Την απόφασή της να προχωρήσει, σε συνεννόηση με τη Γ.Σ.Ε.Ε, σε 24ωρη γενική απεργία άμεσα, επιβεβαίωσε η χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, αντιδρώντας στα «βάρβαρα μέτρα μείωσης των συντάξεων και των μισθών που συναποφασίζουν η τρικομματική κυβέρνηση και η Τρόικα και τα οποία, σε συνδυασμό με τις δρομολογούμενες απολύσεις στον Δημόσιο Τομέα, θα οδηγήσουν σε οριστική διάλυση τις Δημόσιες Υπηρεσίες και σε κατεδάφιση το εναπομείναν κοινωνικό κράτος».

Για την καλύτερη επιτυχία της 24ωρης γενικής απεργίας, η ημερομηνία της οποίας θα οριστεί τις επόμενες ημέρες, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιεί και συμμετέχει σε συνελεύσεις στους χώρους εργασίας, προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.
Η Εκτελεστική Επιτροπή, επίσης, καλεί όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους, τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις να οργανώσουν πολύπλευρες δραστηριότητες με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κτλ.
Επίσης αποφάσισε την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων την ημέρα που θα ανακοινωθούν τα μέτρα σε όλες τις πόλεις της χώρας, με ευθύνη των Νομαρχιακών Τμημάτων και σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα και άλλες μαζικές και κοινωνικές οργανώσεις, καθώς και την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου στην Αθήνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου