oaednews

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Καρέ- καρέ οι ουρές στον ΟΑΕΔ για μια δίμηνη θέση στον ...ήλιο!


Ουρές εκατοντάδων ατόμων σχηματίστηκαν και σήμερα στον ΟΑΕΔ, από απελπισμένους ανθρώπους, οι οποίοι ψάχνουν έστω και για ένα σεμινάριο δίμηνης διάρκειας προκειμένου να βάλουν στην τσέπη λίγα ευρώ! 




Το CretePlus βρέθηκε σήμερα στον ΟΑΕΔ και παρουσιάζει εικόνες οι οποίες μιλούν από μόνες τους. Κοσμοσυρροή στον ΟΑΕΔ στον Άγιο Ιωάννη, με τους άνεργους Ηρακλειώτες να αναζητούν λίγη ελπίδα σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα για υπολογιστές που "τρέχει από τον ΟΑΕΔ
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα πάνω από 5000 άτομα έχουν επισκεφτεί τον ΟΑΕΔ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Συνέπεια του κόσμου ήταν να μπλοκάρει κάποια στιγμή το σύστημα του Οργανισμού, με αποτέλεσμα να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία.







 CretePlus

2 σχόλια:

  1. υπαρχουν σχολια γιατι οι φωτογραφοι δεν ρωτουν τον πολιτη αν θελει να τον παρει η καμερα προσφατα πηγαν στον ΟΑΕΔ ΚΝΟΣΟΥ δημοσιογραφοι επαιρναν με την καμερα τον κοσμο που ηταν μεσα και εκαναν καποιες εροτησεις για την ανεργια μερικοι ανθρωποι δεν θελουν την καμερα να τουσ παιρνει για καποιους λογους δικους τους δεν πρεπει να τους ρωτουν ξανα ρωταω εγω?περιμενω απαντηση διοτι αν αντιδρω εγω να μην μεπαρει η καμερα γιατι με βγαζει και με δειχνει το youtube?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστο το σχόλιο, αν και θεωρώ ότι πρέπει να απαλλαγούμε απο την "ντροπή " της ανεργίας και να βγούμε να φωνάζουμε και να διεκδικήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή