oaednews

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Στο κόκκινο ο ΟΑΕΔ


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ ο ΟΑΕΔ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της «προσωρινής» συγχώνευσης των Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Κατοικίας. Όπως δήλωσε ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Ηλίας Κικίλιας,«με νύχια και με δόντια κρατάω τον ΟΑΕΔ να μην κατάρρευση. Είναι αδύνατον να αντεπεξέλθουμε»
Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, οι υπάλληλοι του Οργανισμού δεν μπορούν να εκκαθαρίσουν τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, όπως επίσης δεν μπορούν να βρουν τους απαιτούμενους πόρους για την κάλυψη των χρεών τους σε τράπεζες, βρεφονηπιακούς σταθμούς και ενοίκια.

ΑΡ.Μ.

2 σχόλια:

  1. Τόσα παραμύθια μαζεμένα, πως μπορεί να τα λέει κάποιος??? Οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ , γιατί δεν μπορούν να εκκαθαρίσουν τις υποχρεώσεις Εστίας και Κατοικίας??? Απ τα λεφτά τους θα τα βάλουνε? Και οι 2 Οργανισμοί, έχουν το πορτοφόλι τους και οι υπάλληλοι τους, δουλεύουν για τον ΟΑΕΔ!! ως μη όφειλαν! Ας χαμηλώσει τους τόνους ο κ. Κικίλιας και αν δεν μπορεί να διοικήσει, να πάει στο σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δικο μου συμπερασμα απο τα παραπανω ειναι οτι γνωριζει οτι εχει φερει τον Οργανισμο σε ενα τελμα! Τωρα εαν το ηθελε η οχι ειναι η επομενη ερωτηση!

      Διαγραφή