oaednews

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Σας καλούμε το Σάββατο 9 Ιουνίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Οργανισμού Αγησιλάου 10 – Ισόγειο σε Καταστατική και Γενική Συνέλευση.
Μετά την κατάργηση του Οργανισμού και την μεταφορά του προσωπικού στον Ο.Α.Ε.Δ. είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη η τροποποίηση του υπάρχοντος Καταστατικού του Συλλόγου.

Η τροποποίηση του Καταστατικού απαιτεί απαρτία του 50% + 1 των συναδέλφων που ανήκουν στον Σύλλογο. Για το λόγο αυτό  είναι απαραίτητη η παρουσία  του συνόλου των συναδέλφων του Ν. Αττικής καθώς και ικανού αριθμού  από τη Περιφέρεια.
Το προτεινόμενο προς έγκριση καταστατικό μπορείτε να το αναζητήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.mediafire.com/view/?hx5vk4kmhm6mqze
Μετά την Καταστατική Συνέλευση θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία για τοποθετήσεις- προτάσεις κ.λ.π.
Για την διευκόλυνση των συναδέλφων της Περιφέρειας και εφόσον υπάρχει συμμετοχή, το Δ.Σ. του Συλλόγου ομόφωνα αποφάσισε τη μίσθωση τουριστικών λεωφορείων  για την μεταφορά τους.
Για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι συνάδελφοι να απευθύνονται στους κατωτέρω συναδέλφους:
1)   Οι συνάδελφοι Ν. Κέρκυρας- Ν. Θεσπρωτίας- Ν. Ιωαννίνων –Ν. Άρτας –Ν. Λευκάδας - Ν. Πρέβεζας στον συνάδελφο Ζώη Δημήτρη τηλ. 265173007(Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή)  και 2651023386 (Τρίτη-Πέμπτη)
2)   Οι συνάδελφοι Δυτικής- Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλίας-
  Ν. Φθιώτιδας - Ν. Ευρυτανίας -Ν. Βοιωτίας   στην συνάδελφο   Δασκαλοπούλου Μαρία   (τηλ 2310-286071-6972621728 )
3)   Οι συνάδελφοι Αχαϊας - Αιτωλοακαρνανίας- Ηλείας- Κεφαλληνίας-Ζακύνθου στην συνάδελφο  Παπαϊωάννου Ειρήνη (τηλ. 6977819219)
4)   Οι συνάδελφοι Θράκης- Ν. Σερρών – Ν. Δράμας  – Ν. Καβάλας στον συνάδελφο Κιλέτση Σταύρο (τηλ. 6948072680)
5)   Οι συνάδελφοι Ν. Μεσσηνίας , Ν. Αρκαδίας & Ν. Λακωνίας στην συνάδελφο Νίκα Χαρά τηλ. 6977416254.
     Οι ορισθέντες συνάδελφοι θα πρέπει να γνωρίζουν, έπειτα από επικοινωνία με τα αντίστοιχα γραφεία και Β.Ν.Σ. , τον ακριβή αριθμό ατόμων που επιθυμούν να παραβρεθούν στις Συνελεύσεις και να ενημερώσουν τον Σύλλογο στα τηλέφωνα 2105286027,2105286527 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 6/6/2012.
Συνάδελφοι:
 Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ, ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ  ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ.
    Ήδη  σε   συνάντηση   των   υπευθύνων   των  Δομών   που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του πρώην Ο.Ε.Κ. στις 21/5/2012 για την  πορεία εκπλήρωσης των ανειλημμένων υποχρεώσεων των δύο καταργούμενων Οργανισμών προς τρίτους, ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ότι το Ι.Κ.Α. δεν έχει αποδώσει  στον Ειδικό Λογαριασμό τα οφειλόμενα ποσά Απριλίου και Μαϊου . Εξέφρασε δε την ανησυχία του για το εάν και πότε θα κατατεθούν στον Ειδικό Λογαριασμό τα αναλογούντα ποσά.
Δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλους του χρόνου είναι εξασφαλισμένα τα ποσά που αφορούν  την  μισθοδοσία, τις υπερωρίες και  τα εφάπαξ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες , αφού πρώτα συμβουλευτεί νομικό.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ 9/6/2012 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ.

                            Γ ι α   τ ο Δ. Σ. τ ο υ Σ υ λ λ ό γ ο υ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α. ΠΟΛΥΔΕΡΑΣ                                                Δ. ΤΣΑΜΑΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου