oaednews

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ


ΨΗΦΙΣΜΑ
Συναδέλφισες, συνάδελφοι

Πρωτομαγιά, ημέρα ιστορική, ημέρα μνήμης , ημέρα σύμβολο για όλους τους εργαζόμενους .
Χαρακτηρισμοί που δεν εδόθησαν τυχαία στην 1η Μαΐου  αλλά είναι αποτέλεσμα αγώνων από ανθρώπους με όραμα για μια ζωή με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο εργατικό δυναμικό όλου του κόσμου.

Είναι αποτέλεσμα αγώνων και «μαχών» ανθρώπων που έδωσαν και την ζωή τους για να μπορούμε να μιλάμε εμείς σήμερα για εργατικά δικαιώματα και για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
            Σήμερα όμως που όλα γύρω μας καταρρέουν, εργατικά δικαιώματα – συλλογικές συμβάσεις εργασίας –κοινωνική συνοχή κτλ. καλείται ο καθένας από εμάς να δώσει το δικό του αγώνα και όλοι μαζί να αντισταθούμε σε όλα αυτά που ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς.
           
Το Δ.Σ.  της  Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ Κρήτης χαιρετίζει την 1η Μαΐου και καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν ο καθένας τον δικό του αγώνα  για να διατηρήσουμε ζωντανά όλα όσα αυτή η μέρα συμβολίζει.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να παραβρεθούν στις κατά τόπους συγκεντρώσεις.


2 σχόλια:

  1. Την Κυριακή έχουμε εκλογές.Συνάδελφοι , μην ξεχάσετε ! Θυμηθείτε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία μας έκοψαν τους μισθούς , θέλουν να μας απολύσουν , μας γονάτισαν.... ΜΗΝ ψηφίσετε , ούτε αυτούς , ούτε αυτούς που υποψιάζεστε ότι θα συνεργαστούν μαζί τους.Ψηφίστε κάποιον που είσαστε βέβαιοι ότι δεν θα μας βλάψει.Δυστυχώς , έτσι μας κατάντησαν να σκεφτόμαστε .... Κάποιον που δεν θα μας βλάψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμηθείτε επίσης ότι σας διόρισαν χωρίς διαγωνισμό, δεν σας αξιολογούσαν, σας πλήρωναν πλασματικές υπερωρίες, σας έδωσαν αύξηση στα έξοδα κίνησης και τους ελέγχους το 2009 όταν κατά τα άλλα είχαμε "πάγωμα" μισθών και βρισκόμασταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης κτλ.

    Ψηφίστε λοιπόν με τρόπο που να μην επιτρέψει την επανάληψη των ανωτέρω αφού πρώτα υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι τουλάχιστον από εδώ και στο εξής δεν θα ξαναζητήσετε ρουσφέτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή