oaednews

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Έγιναν θέμα στο BBC οι άνεργοι του Ηρακλείου

Την κατάσταση στη χώρα, με την ιδιαίτερα αυξημένη ανεργία, παρουσιάζει σε εκτενέστατο ντοκιμαντέρ του το BBC World που έχει έρθει ήδη δύο φορές στην Ελλάδα.
Τα μέλη του BBC μίλησαν μεταξύ άλλων με εκπροσώπους του συλλόγου ανέργων κι επισφαλώς εργαζομένων προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις υφιστάμενες συνθήκες.

«Τα ζητήματα που προσπαθήσαμε να αναδείξουμε σαν σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, είναι ότι στην Ελλάδα της κρίσης, κανένας που πλήττεται δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος και ότι ζει στο ατομικό του πρόβλημα» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου για τη συνάντηση, όπου και προστίθεται: «Δεν πρέπει να χαθεί η ελπίδα ότι θα καταφέρουμε να αλλάξει η κατάσταση.
Πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Πρέπει να αναπτυχθούν δομές αλληλεγγύης για όλα τα ζητήματα που υπάρχουν προβλήματα. Από το θέμα της σίτισης μέχρι το θέμα των κομμένων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ίδια ζητήματα δηλαδή που παλεύουμε μέσω του συλλόγου ήταν και αυτά που συζητήσαμε με τους δημοσιογράφους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου