oaednews

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η ανεργία, οι αλλοδαποί και η κρίση

Στην Ελλάδα των δυο εκατομμυρίων + Ελλήνων ανέργων λεγεται οτι υπαρχουν δυο εκατομμύρια + αλλοδαποί, που το 90% αυτων εργαζονται και εξαγουν τα χρηματα του ελληνικου λαου στις χωρες τους.

Προσωπικα πιστευω οτι το 60-70% των κεφαλαιων που κινουνται στην Αλβανία ειναι ελληνικα κεφαλαια. Ότι εγινε εγινε θα πρεπει το ελληνικο κρατος να σταματησει να ανανεωνει πρασινες καρτες αλλοδαπων (Αλβανών Πακιστανων και καθε λογης αλλοδαπού) που βρισκεται στην χωρα μας βαζοντας ενα μεγαλυτερο χρονοδιαγραμμα σε αυτους που εχουν αποκτησει περουσιακα στοιχεια στην πατριδα μας. Δεν ειμαι ρατσιστής, αλλα ειναι η μονη λυση. Την επομενη μερα που θα παρουν οι αλλοδαποι τον δρομο για την πατριδα τους να ειστε σιγουροι οτι θα ανοιξουν εκατονταδες χιλιαδες θεσεις εργασιας για Έλληνες που υπηρετησαν την πατριδα τους, ειτε επειδη πηγαν στο στρατό, ειτε επειδη πληρωνουν φόρους, ειτε επειδη πραγματικα πονανε αυτον τον τοπο. Καλη η φιλανθρωπικη πολιτικη ολων αυτων των χρόνων, καλη η ασυλια που ειχαν εκατομμύρια αλλοδαποι αλλα ως εδω. Τωρα θα πρεπει να μας πουν ενα μεγαλο ευχαριστω και να μας αδειάσουν την γωνια. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΤΩΡΑ.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Πρέπει επίσης να θυμηθούμε ότι είμαστε ένας λαός άκρως μεταναστευτικός και τέλος να βγάλουμε και λίγη ανθρωπιά στην επιφάνεια. Δεν μας έκλεψαν την δουλειά. Ηταν απλά το φθηνό δυναμικό τις εποχές που ο έλληνας πλούτιζε αλλά δεν εργαζόταν. Ας σκεφτούμε λίγο ότι υπάρχουν παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, μιλούν μόνο ελληνικά και η πατρίδα τους ειναι η ελλάδα. Το καλύτερο θα ήταν να τους ενσωματώσουμε στην δική μας κοινωνία κι έτσι και την εγκληματικότητα θα μειώσουμε , αλλά και πληθυσμό θα αποκτήσουμε.
    Κι εγώ ρατσίστρια είμαι, όπως όλοι οι έλληνες , αλλά θέλω να είμαι και λίγο άνθρωπος. Πως θα εφαρμόσουμε το "ΑΓΆΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ"; Ας μην ξεχνάμε πως όταν δεν αγαπάς τον πλησίον, σημαίνει πως δεν αγαπάς τον εαυτό σου.Αφήστε που λόγο φύσης της εργασίας πιστεύω ότι οι έλληνες δεν είμαστε και τόσο δουλευταράδες. Πεινάμε αλλά είμαστε επιλεκτικοί. Η δουλειά δόπλα στο σπίτι ξεκούραστη και ει δυνατόν διευθυντική αντε και κανένα σεμιναριάκι του ότι νάναι φτάνει να πληρωνόμαστε καλό είναι........... (δεν ισχύει για όλους αλλά ισχύει για πολλούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή