oaednews

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μ.Κ.Οοοο!!!

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει ότι "σχετικά με τις προσλήψεις από ΜΚΟ διευκρινίζεται ότι, όχι μόνον δεν υπήρξε οποιαδήποτε κριτική του Υπουργού Εσωτερικών προς τον συνάδελφό του Υπουργό Εργασίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα για άλλα θέματα, αλλά αντιθέτως ο Χάρης Καστανίδης δήλωσε την πλήρη στήριξή του στον κ. Κουτρουμάνη για τις προσπάθειες που κάνει ο ίδιος και η κυβέρνηση για να υπαχθούν οι συγκεκριμένες προσλήψεις υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ".




Το θέμα προέκυψε όταν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών και αναφερόμενος στις 55.000 προσλήψεις μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), κάλεσε το ΑΣΕΠ να τεθεί επικεφαλής της σχετικής διαδικασίας.



Σε χαρακτηριστική του φράση ο κ. Καστανίδης δήλωσε "κάνω έκκληση στο ΑΣΕΠ να αναλάβει αυτό την ευθύνη, γιατί οι ΜΚΟ είναι για άλλη δουλειά, δεν είναι γι' αυτό".



Η κρτική αυτή θεωρήθηκε ότι ανοίγει «μέτωπο» μεταξύ των δύο υπουργών Καστανίδη και Κουτρουμάνη, κάτι που η ανακοίνωση του υπουργείου διαψεύδει κατηγορηματικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου