oaednews

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

100 προσλήψεις στην εταιρεία ΗΔΙΚΑ


Συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών θα υπογράψουν 100 άτομα στην εταιρεία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (ΗΔΙΚΑ Α.Ε.).
Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 25 πτυχιούχοι Πληροφορικής S/W ΠΕ, τρεις πτυχιούχοι Πληροφορικής H/W, δυο Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί ΠΕ, 10 Διοικητικοί Οικονομικού ΠΕ, 15 πτυχιούχοι Πληροφορικής S/W ΤΕ, πέντε Πληροφορικής ΤΕ, 10 χειριστές Η/Υ και 10 προγραματιστές ΔΕ, 14 Διοικητικού - Λογιστικού ΔΕ, δυο Ηλεκτροτεχνίτες ΔΕ, τρεις επιμελητές - φυλάκων ΥΕ και ένας κλητήρας ΥΕ.
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με το κριτήριο της εντοπιότητας. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 4 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρήμενη από δημόσια Αρχή, ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας, Λαγουμιτζή 40 και Λεωφόρος Συγγρού, Τ.Κ. 11745, Ν. Κόσμος, Αθήνα. Τηλ. 213-2168.201.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μιας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μια ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως
την ακύρωση όλων των αιτήσεων και τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Αναλυτικά τα έντυπα και η προκήρυξη θα δίνονται στους ενδιαφερομένους από τα γραφεία της ΗΔΙΚΑ αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης www.idika.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου