oaednews

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Πάμε Πλατεία..... για ενδέκατη μέρα!

Πληθαίνουν οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα



Στήνονται όλο και περισσότερες σκηνές στην πλατεία Συντάγματος ενόψει της αυριανής πανευρωπαϊκής κινητοποίησης

Για ενδέκατη μέρα σήμερα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος και πληθαίνει ο αριθμός των συγκεντρωμένων τόσο εκεί όσο και στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Ο αριθμός των σκηνών στο Σύνταγμα πολλαπλασιάζεται ενόψει του Σαββατοκύριακου και κυρίως ενόψει της αυριανής πανευρωπαϊκής κινητοποίησης.



Τις προηγούμενες ημέρες, η αστυνομική παρουσία γύρω από το Κοινοβούλιο έχει ενισχυθεί μετά τον «αποκλεισμό» των βουλευτών αλλά και τα περιστατικά προπηλακισμού βουλευτών στην Κέρκυρα και το ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.



Σε μία ένδειξη συμπαράστασης στους Αγανακτισμένους, οι εργαζόμενοι στο μετρό ανέφεραν χθες ότι μετατρέπουν την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει τη Δευτέρα σε στάση εργασίας (από την έναρξη της βάρδιας ως τις 16:00) «ώστε να εξυπηρετηθεί και να διευκολυνθεί η ειρηνική συγκέντρωση της σύγχρονης "Εκκλησίας του Δήμου».



Με τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα θα ενώσουν τη φωνή τους και όσο θα λάβουν μέρος στο Φεστιβάλ Περηφάνιας της Αθήνας που ξεκίνησε στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος, για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του Δήμου της Αθήνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου