oaednews

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας και το δώρο Πάσχα


Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι από σήμερα:
1. Καταβάλλεται στους επιδοτούμενους ανέργους το δώρο Πάσχα 2011 και προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας που καταβάλλονται κανονικά από 11-04-2011 μέχρι και 01-05-2011.
2. Προπληρώνονται τα επιδόματα που έχουν εγκριθεί για τους μακροχρόνια ανέργους, τα οποία θα καταβάλλονταν κανονικά μέχρι και 01-05-2011.
3. Καταβάλλεται το δώρο Πάσχα των δικαιούχων της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Δεν απαιτείται η προσέλευση των δικαιούχων στις Υπηρεσίες του Οργανισμού για τις παροχές 1 και 3, καθόσον οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους λογαριασμούς των δικαιούχων.
Ο έλεγχος της ταυτοπρόσωπης παρουσίας των ανέργων για την τακτική επιδότηση ανεργίας θα γίνει στην αμέσως επόμενη πληρωμή.


3 σχόλια:

  1. ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΟΑΕΔ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ (ΤΥ ΚΑΙ ΚΠΑ )ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΑΝ ΜΕΤΆ ΤΙΣ 12 ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΟΥΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ
    ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΤΙ ΩΦΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχεις απόλυτο δίκιο συνάδελφε, οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ μαθαίνουν τα νέα από τα δελτία τύπου. Εγώ ρωτήθηκα σήμερα αρκετές φορές και δήλωσα άγνοια για το θέμα, μέχρι που μου τρίψανε το Δελτίο Τύπου στα μούτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή