oaednews

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μετάταξη προσωπικού ΟΑΕΔ

Άρθρο 71(Σχέδιο Νόμου)



1. Το πλεονάζον εκπαιδευτικό προσωπικό του ΟΑΕΔ, των κλάδων ΤΕ και ΔΕ, που υπηρετεί με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου, είναι δυνατόν να μετατάσσεται σε κενές οργανικές ή δημιουργούμενες προσωποπαγείς θέσεις διοικητικών υπαλλήλων των κλάδων ΤΕ και ΔΕ.

2. Για την εφαρμογή του παρόντος άρθρου, ως πλεονάζον θεωρείται το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΟΑΕΔ που την 30ή-11-2010 υπηρετεί σε εκπαιδευτικές μονάδες του Οργανισμού, η ειδικότητα με την οποία υπηρετεί βρίσκεται σε αναντιστοιχία με την εφαρμογή των Εκπαιδευτικών Πολιτικών του Οργανισμού και κατά τα δύο προηγούμενα έτη δεν έχει παράσχει σε αυτές διδακτικό έργο.

3. Η μετάταξη γίνεται είτε με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας είτε μετά από αίτηση των εκπαιδευτικών υπαλλήλων.

4. Για τη μετάταξη αποφασίζει το αρμόδιο για τις υπηρεσιακές μεταβολές του διοικητικού προσωπικού του ΟΑΕΔ υπηρεσιακό συμβούλιο. Η απόφαση του ως άνω συμβουλίου υπόκειται στην έγκριση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι μετατασσόμενοι τοποθετούνται με απόφαση του Διοικητή σε αντίστοιχες θέσεις.



11 σχόλια:

  1. εχουν γινει οι μεταταξεις εκπαιδευτικων κοπτικης ραπτικης .Το προβλημα του ΟΑΕΔ ειμασταν εμεις απο την ωρα που διοριστικαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επίσεις αφορά η μετάταξει το σχολικό έτος 2008-2009 και 2009-2010 ΔΕ.Γιατί μόνο εμάς.Τους ΤΕ τους προστατέψανε οι συνδικαλιστές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το 2007 που γίναμε μόνιμοι στον ΟΑΕΔ θέλανε να μας απολύσουν.Ολοι αυτοί που διορίστικαν το 1994 με πράσινη κάρτα οι δήθεν ΤΕ ,για να ανοίξουν οι φακελοι τους ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το Αρθρο 71 δεν ισχύει. Αρθρο 68 (Υπηρεσιακές Μεταβολές Προσωπικού ΟΑΕΔ) και αναφέρεται ΜΟΝΟ σε ΔΕ Εκπαιδευτικού και Τεχνικού προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου εχω διοριστει με νομο ως ΔΕ κοπτικης ραπτικης στον οαεδ μπορουν να με κανουν μεταταξει σαν διοικητικο υπαλληλο μπορει καποιος να μου απαντηση.Δεν ειναι αντισυνταγματικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθεύει ότι οι Σχολές ΟΑΕΔ θα γίνουν σχολές κατάρτισης;ΕΠΑ.Σ μη τυπικής εκπαίδευσης και όχι Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση; Που είναι το Τεχνολογικό Λυκειο; οοεεεοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγα μη δεχθω μεταταξη.Εκει οπου διοριστηκα , εκει που ειμαι σημερα . εκει που προσφερα τοσα , εκει θα παραμεινω , που να χτυπιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρεπει να κρατηθουμε οι ΔΕ στις σχολες.Επισεις η ειδικοτητα κοπτικης μαλλον εχει καταργιθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΟΥΘΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή