oaednews

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Προκήρυξη εισαγωγικού διαγωνισμού Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης


Πριν λίγες ημέρες συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και εξέδωσε την προκήρυξη για τη διενέργεια του 27ου διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Οι αιτήσεις θα υποβληθούν έως και Τρίτη 03/03/2020, ώρες 09.00 έως 15.00, στο γραφείο 510 (5ος όροφος) του κτηρίου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης  (Πειραιώς 211, Ταύρος,  177 78).

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) είναι ο εθνικός στρατηγικός φορέας ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ιδρύθηκε το 1983, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και υπάγεται στον Υπουργό Εσωτερικών.
Το ΕΚΔΔΑ υλοποιεί δράσεις συνεχιζόμενης Κατάρτισης και Παραγωγής Στελεχών Ταχείας Εξέλιξης με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Να σημειωθεί επίσης, ότι το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει αυτές τις ημέρες, ημερίδα με τίτλο: «Δημόσιες Συμβάσεις Καινοτομίας: Εργαλεία και Προοπτικές»
Η ημερίδα θα διεξαχθεί στις 12 Μαρτίου 2020 από 9:00 έως 16:00, στη Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Καψής», Αίθουσα «Θεοδώρα».
Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση και η πληροφόρηση όλων των συσχετιζόμενων με το σχεδιασμό και υλοποίηση Δημοσίων συμβάσεων αγαθών και υπηρεσιών για τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τεχνικές προμήθειας καινοτόμων αγαθών και υπηρεσιών. Στην ημερίδα θα αποτυπωθεί η εθνική στρατηγική και θα αναδειχθούν βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες από τη Ελλάδα και άλλες χώρες της Ε.Ε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου