oaednews

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Για όσους τυχόν βρεθούν στην Αρκαδία στις 12/08/2014 και ειδικά στη Βόρεια Κυνουρια..ΠΑΝΣΕΛΗΝΙΑ 2014



50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
27η Γιορτή της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου


 Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού και παίρνοντας θάρρος από τη συνεχή συμμετοχή σας προχωράμε στις 12 Αυγούστου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, για 27η χρονιά στα Πανσελήνια After..

After γιατί γίνονται στ’ απόνερα της Πανσελήνου..
After γιατί ακολουθούν μετά από όλες τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για την Πανσέληνο, αλλά εξακολουθεί να έχει Φεγγάρι και όλες τις επιδράσεις του..
After γιατί το γλέντι στον Πλάτανο κρατάει μέχρι πρωίας..

Περιοδικό δρόμου «Σχεδία»

Το themonitor.gr στέκεται δίπλα στη “Σχεδία”! Ρίχνουμε μια πιο κοντινή ματιά στο περιοδικό δρόμου που κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση και τις καρδιές του κοινού.

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ

«Νοικάρηδες στα σπίτια μας»
Μετά την ανακοίνωση - αποκάλυψη των προθέσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης να εκχωρήσει την κυριότητα των σπιτιών «ασυνεπών» δανειοληπτών στους τραπεζίτες, στους οποίους θα πρέπει έπειτα οι δανειολήπτες να καταβάλλουν «ενοίκιο» για να μείνουν στο σπίτι τους (!!!) επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι:
Σπίτια που αγοράστηκαν με θυσίες σε τιμές υπεραξίας και συνεχίζουν να έχουν για τους τραπεζίτες την ίδια εμπορική υψηλή και υπερτιμημένη αξία δεν μπορούν να περιέλθουν στις τράπεζες, οι οποίες μάλισταανακεφαλαιοποιήθηκαν αυξάνοντας το Δημόσιο Χρέος, δηλαδή με χρήματα που καλούνται να πληρώσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, ενώ τα εισοδήματα των δανειοληπτών έχουν κουρευτεί ή εξαφανιστεί από τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τις λοιπές επιπτώσεις της κρίσης. Δεν είναι κοινωνικά ανεκτό και δεν θα το επιτρέψει η κοινωνία. Τα σπίτια των φτωχών πολιτών που δημιούργησε η κρίση δεν θα περιέλθουν στις τράπεζες! Η κατοικία είναι δικαίωμα!