oaednews

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου ΚΕΘΕΑ

Σειρά αγωνιστικών κινητοποιήσεων οργανώνουν οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ αντιδρώντας στην πρόσφατη και αμετάκλητη, παρά τις διαβουλεύσεις, απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το αυτοδιοίκητο του Κέντρου. Πρώτος σταθμός συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 12:00 στο υπουργείο Υγείας.
Ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων στο ΚΕΘΕΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας κατά την οποία εκτός από τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο κάθε ξεχωριστός τομέας (σύλλογοι γονέων, κοινότητες, όργανα της διοίκησης, ομάδες επανένταξης και μέλη) αποφασίστηκαν μία σειρά από κεντρικές πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και σειρά κινητοποιήσεων έως ότου αποσυρθεί η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Η πρώτη κινητοποίηση που θα συμμετάσχουν είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 12:00 στο υπουργείο Υγείας και σε άλλα κεντρικά σημεία των ελληνικών πόλεων, τις οποίες φιλοξενούν μονάδες του ΚΕΘΕΑ.
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής πάνω από 12.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει το ψήφισμα για την άμεση απόσυρση της αιφνίδιας και αντισυνταγματικής απόφασης της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου