oaednews

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ σας προσκαλεί στην έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι ,
Η ΠΕΥ ΟΑΕΔ σας προσκαλεί στην εντυπωσιακή έκθεση την Παρασκευή 18/1/2018 και ώρα 19:00 στο Παλιό Αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ. στο Γκάζι. Με τη συνδρομή του Μουσείου Leonardo da Vinci στη Ρώμη, του Ινστιτούτου Lumiere Technology στο Παρίσι, αλλά και ειδικών από την Ιταλία και την Γαλλία, η έκθεση Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius επιδεικνύει όλο το εύρος της σκέψης και του έργου του μεγάλου αυτού επιστήμονα και καλλιτέχνη, τιμώντας τον 500 χρόνια μετά το θάνατό του.
            Τρεις εκθέσεις ενώνονται στην πιο ολοκληρωμένη έκθεση για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι που έγινε ποτέ:


            Με διακόσια εκπληκτικά εκθέματα που καλύπτουν την πολυμάθεια του μοναδικού αυτού ανθρώπου της Αναγέννησης, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις μελέτες ανατομίας, αρχιτεκτονικής, μουσικής, μαθηματικών και αστρονομίας που πραγματοποίησε με ακρίβεια ο Ντα Βίντσι ανοίγοντας τον δρόμο στους σημερινούς επιστήμονες και μελετητές. Όλα τα εκθέματα είναι κατασκευασμένα υπό κλίμακα από Ιταλούς τεχνίτες, ενώ το κοινό της έκθεσης παροτρύνεται να περιεργαστεί τις μηχανικές του εφευρέσεις αφού πολλές από αυτές είναι διαδραστικές και να μεταφερθεί έτσι στον σύμπαν της ιδιοφυΐας του. Η ενότητα Da Vinci Alive είναι μια καθηλωτική οπτικο-ακουστική εμπειρία, χαρίζοντας στον επισκέπτη μια διαφορετική, πιο σύγχρονη προσέγγιση του κόσμου του Ντα Βίντσι.
            Τέλος, στα Μυστικά της Μόνα Λίζα, ο Γάλλος επιστήμονας Pascal Cotte παρουσιάζει μέσα από την λεπτομερή έρευνά του τα στάδια που πέρασε ο διάσημος αυτός πίνακας μέχρι την ολοκλήρωσή του και ως τις μέρες μας.

            Μια μοναδική έκθεση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους με τις μηχανές, τα έργα και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Leonardo Da Vinci.

Για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ επετεύχθη έκπτωση και η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται στα 11 ευρώ (αντί της αρχικής των 15 ευρώ) και στα 9  ευρώ για ειδικές κατηγορίες (ανήλικοι, φοιτητές, άνεργοι, άνθρωποι με αναπηρία, άτομα άνω των 65 ετών και πολύτεκνοι -αντί της αρχικής των 12 ευρώ). Ειδικά για τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ θα πραγματοποιηθεί επιπρόσθετα ομαδική ξενάγηση στην έκθεση διάρκειας 50 λεπτών (αξίας 10 ευρώ/άτομο), προσφορά της ΠΕΥ ΟΑΕΔ στους συναδέλφους που θα συμμετέχουν.
Παρακαλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου.  
Δηλώσεις συμμετοχής: Γεώργιος Καραούλης τηλ. 6976244130, 2109989646
Καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής στα γραφεία της ΠΕΥ ΟΑΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου