oaednews

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου με ΟΑΕΔ Πάτρας

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με κλιμάκιο του ΟΑΕΔ Πάτρας. Ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με το έργο του ΟΑΕΔ, τα προγράμματα επιχορήγησης κλπ θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΑΕΔ στα πλαίσια της εξωστρέφειας και αφορούν την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού, απόλυτα προσαρμοσμένο στο προφίλ της αιτούμενης για πρόσληψη επιχείρησης.

"Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Μπορούμε αν αξιοποιήσουμε άμεσα το εξειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας του ΟΑΕΔ , που από πλειάδα δεδομένων που είναι στην διάθεση του, μπορεί να βρει το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση. Τα υποψήφια για πρόσληψη άτομα παίρνουν από πρώτη συνέντευξη από ειδικευμένους υπαλλήλους πριν αποσταλούν στην επιχείρηση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (τηλ. 2610273257, πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος)  και στον ΟΑΕΔ Πάτρας  (τηλ. 2610630629 & email: o.lagoumintzi@oaed.gr κα Λαγουμιντζή Όλγα)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου