oaednews

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ψήφισμα συμπαράστασης από τους Υπαλλήλους του ΚΠΑ2 Περιστερίου για τον Πέτρο Καπετανόπουλο

ΨΗΦΙΣΜΑ
Με αφορμή τον ορισμό της δίκης του συναδέλφου μας, Πέτρου Καπετανόπουλου, στις 12 Φεβρουαρίου 2016, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στο συνάδελφο και άνθρωπο Καπετανόπουλο.

Ζώντας μαζί του τα τελευταία 15 χρόνια στο χώρο εργασίας μας στο ΚΠΑ 2 – ΟΑΕΔ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε έναν συνάδελφο σαν τον Πέτρο Καπετανόπουλο, ο οποίος διακρίνεται όχι μόνο για τις αναμφισβήτητες υπηρεσιακές του ικανότητες, έχοντας αποσπάσει επανειλημμένα κολακευτικά σχόλια από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ για την ποιότητα της δουλειάς του, αλλά, επίσης, και από τους ασφαλισμένους της περιοχής του Περιστερίου, τους οποίους εξυπηρετεί πάντα με υπομονή κι ευγένεια. Χαίρει, όμως, και της εκτίμησης των συναδέλφων του, τους οποίους σπεύδει να βοηθήσει αγόγγυστα.


Ακόμα, γνωρίζουμε καλά τον αγνό και ιδεολόγο και ανθρωπιστή Καπετανόπουλο που διακρίνεται για το ήθος του, και την καλλιέργειά του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και που γι΄ αυτόν οι έννοιες «Δικαιοσύνη», «Αλληλεγγύη», «Υπεράσπιση Ατομικών Δικαιωμάτων και Ελευθεριών» δεν είναι μόνο λέξεις κενές περιεχομένου αλλά στάση ζωής.  Επίσης τον γνωρίζουμε ως άψογο οικογενειάρχη και πατέρα στην προσωπική του ζωή.
Γνωρίζοντας όλα αυτά γι΄ αυτόν, θεωρούμε όχι μόνο απλά ΑΔΙΚΗ αλλά και ΠΑΡΑΛΟΓΗ τη δικαστική δίωξη που υφίσταται και ανυπόστατες και κακόβουλες τις κατηγορίες που τού προσάπτονται. Γι΄ αυτό, ζητούμε την άμεση απόσυρση  των κατηγοριών και την ΠΛΗΡΗ και ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ του.

                                                                              Οι υπάλληλοι του ΚΠΑ2 Περιστερίου
Ακολουθούν οι υπογραφές όλων των υπαλλήλων του ΚΠΑ

5 σχόλια:

  1. Μακάρι να υπήρχαν πολλοί σαν τον Πέτρο. Είμαστε όλοι μαζί του. Οι συνάδελφοι από το ΚΠΑ2 ΧΑΛΚΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΠΑ2 ΧΛΚΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ
    Γιώργος Ροβιθάκης
    ΚΠΑ2 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
    ΚΡΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ!
    ΜΑΡΙΑ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πράγματι είστε πολύ τυχεροί που έχετε στον χώρο σας τον συνάδελφο Πέτρο. Απο την αρχή που διοριστήκαμε στον ΟΑΕΔ ξεχωρίζει ως Ανθρωπος, ιδεολόγος με εξαιρετικό ήθος. Είμαστε όλοι μαζί του και τον στηρίζουμε.
    Δέσποινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή