oaednews

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Χωρίς Ανάσα (Επεισόδιο 1001)

O Super User του ΟΠΣ αποφασίζει να καταργήσει ένα μαζικό εργαλείο πληρωμών, που αφορά ένα πρόγραμμα 50.000 ωφελουμένων.
Η αδυναμία συνεννόησης μεταξύ των Δ/νσεων Απασχόλησης και Μηχανογράφησης, για μία ακόμη φορά ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ.
Η αδυναμία συνεργασίας μεταξύ στελεχών της Διοίκησης για μία ακόμη φορά κατέρριψε κάθε ρεκόρ Κοινής Λογικής.

Καταργείται ένα μαζικό εργαλείο και επιστρέφουμε στο manual ατομικό, γιατί έτσι...κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν προεκλογική καμπάνια με τα νεύρα των Υπαλλήλων των υπηρεσιών της Πρώτης Γραμμής και των ωφελούμενων που εργάζονται στα 5μηνα...και ας γίνω και λίγο υπερβολική (πιθανόν και όχι)..αλλά και με τις ανάγκες που προσδοκά κάθε εργαζόμενος να καλύψει άμεσα από την πληρωμή του.
Ο κος Super User κατά πως φαίνεται έχει δίκιο εν μέρει..διότι δεν είχε ενημέρωση ώστε να προβεί στις σωστές ενέργειες. Πιθανόν και η Διεύθυνση Απασχόλησης να έχει υπέρμετρο όγκο δουλειάς απ αυτόν που της αναλογεί..ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ? ΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ?
Γιατί κύριοι πάλι είμαστε ξυπόλυτοι στ αγκάθια?
Γιατί κύριοι για μια φορά στην ζωή σας δεν παίρνετε 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, 2! ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ από ένα ΚΠΑ να σας βοηθήσουν στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός προγράμματος??
Γιατί κύριοι μας απαξιώνετε καθημερινά?
Γιατί κύριοι ο Super User έχει τέτοια εξουσιοδότηση και παίρνει μόνος του αποφάσεις? Με ποια ιδιότητα?
Γιατί κύριοι πιστεύετε ότι φτάνουμε για να κάνουμε αυτήν την δουλειά?
Αρνούμαι να μου επιρρίψω ευθύνη ότι δεν έχω κάνει σωστά την δουλειά μου.
Αρνούμαι να μου στέλνουν δεκάδες οδηγίες καθημερινώς, αφού έχει εκδοθεί Οδηγός Εφαρμογής, είναι σαν να μην εκδόθηκε ΠΟΤΕ!
Αρνούμαι να χτυπάνε τα τηλέφωνα και να μην ξέρω να απαντήσω.
Αρνούμαι να με κάνετε να φαίνομαι Άχρηστη, ενώ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
Αρνούμαι να με λούζουν με κοσμητικά επίθετα λόγω της δικής σας ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑΣ κι ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ- ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ.

Επιτέλους Επιδείξτε Λίγη Σοβαρότητα απέναντι στους Συναδέλφους Σας (όσο μακρυά κι αν βρίσκονται) και απέναντι στους Ανέργους- νυν Εργαζόμενους .
Επιτέλους Επιδείξτε Κοινή Λογική και Διάθεση Προσφοράς.
Επιτέλους Επιδείξτε ότι Έχετε Τσίπα.

Με Εκτίμηση
Λάτση Χ.
Αντιπρόεδρος της ΠΕΥ



4 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα όταν οι φορείς υποβάλλουν δικαιολογητικά για την πληρωμή των ωφελούμενων οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ θα εκδίδουν αποφάσεις καταβολής (και καταγραφή-έγκριση πληρωμών) μέσα σε ΠΕΝΤΕ ημέρες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκείνα τα ρημάδια τα mails που καθημερινά στέλνουμε στο βρόντο πάνε ?
    Τα λαμβάνει υπ' όψιν του κανείς ?
    Στη διεύθυνση απασχόλησης αλλά είδικά στη Δ/νση Μηχανογράφησης (άλλa golden boys ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ?
    Γ@μώ το Κέρατό μου
    Εγώ απο σήμερα θα δίνω στους δικαιούχους τη διεύθυνση τους το ΞΥΛΟ να το φανε αυτοί και ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΠΑ2
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΙΝΤΗ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΙΣ10 ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΙΣ 12. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ" ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ .ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΥΣΙΑ". ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ,ΤΗΝ ....ΠΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ =25 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟΥ 25.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΕΛΕΟΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΚΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΝΗ? ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΟΤΕ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΑΣΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΟΠΣ ΜΕ ΕΡΓΑΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, Ή ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΣ. Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ? ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή