oaednews

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Νέο Σύστημα ΛΑΕΚ και άλλες απορίες..

Να σας ενημέρωσω για τα εξης:

Οι έλεγχοι στην νέα εφαρμογή του ΛΑΕΚ ΔΕΝ καταχωρούνται παρά μόνο αν έχουν περάσει 20 λεπτά από την έναρξη του σεμιναρίου. Επιπλέον ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα περιμένουν διευθέτηση, όπως: Αν ο ένας ελεγκτής φτάσει στο σημείο ελέγχου και ο άλλος σκοντάψει σε κάποιο εμπόδιο της καθημερινότητας (κίνηση, τροχαίο, δύσκολο πάρκινγκ, ασθένεια κ.ο.κ), γιατί να μην μπορεί ο ένας να κάνει τον έλεγχο μόνος του αφου ξόδεψε την βενζινούλα του να φτάσει έως εκεί και εντέλει θα χάσει κι εκείνος τον έλεγχο? Αν η επιχείρηση χάσει το αντίτυπο με τις 2 υπογραφές των ελεγκτών πως αποδεικνύουμε εμείς ότι δεν είμαστε ελέφαντες? Αν γίνει η κλήρωση και ο ένας μπορεί και ο άλλος όχι αλλά δεν δηλώσει άρνηση, πώς ο πρώτος θα γλιτώσει το ποινολόγιο ενώ ήταν διαθέσιμος, αλλά δεν μπορεί να πάει να κάνει τον έλεγχο? Καταννοητή η προσπάθεια, αλλά να την απλοποιούμε την ζωή μας όχι να την δυσκολεύουμε. Επιπλέον αναρωτιέμαι, εφόσον σαν διαδικασία δεν ήταν κάτι νέο, γιατί έπρεπε να ανέβει η εφαρμογή και να έχουν μείνει αρύθμιστες τέτοιες πτυχές? Δεν καταλαβαίνω, δυσκολεύομαι. Δυσκολεύομαι όταν ταυτόχρονα αλλάζει η εφαρμογή του ΛΑΕΚ, ενεργοποιείται το σύστημα του ΥΕΚΑ και οι ερωτήσεις θα πέφτουν βροχή και την  ίδια ακριβώς ώρα θα σκάσει και το επίδομα για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες. Δυσκολεύομαι. Δυσκολεύομαι περισσότερο όταν πρέπει να διευθετηθούν οι άπειρες πληρωμές του προγράμματος της Διατήρησης, ενώ θα παγώσουν όλες οι υπόλοιπες. Δυσκολεύομαι και η υπομονή μου πεθαίνει, διότι ένα είναι το σίγουρο: ΔΕΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΟΥΜΑΙ.

3 σχόλια:

  1. Είναι που η Ελλαδίτσα τον 21ο αι και βάλε, θα εκσυγχρονιστεί . Πάρτε το είδηση θα μας πνίξουν στην χαρτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν το σύστημα της οικονομικής διαχείρισης και των προμηθειών γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι τα συστήματα της εταιρείας αυτής είναι δύσχρηστα, εισάγουν νέες πολύπλοκες και χωρίς νόημα διαδικασίες που δεν προκύπτουν απο τη λειτουργία του ΟΑΕΔ, παράγουν πολλές εκτυπώσεις χωρίς καμία αξία, διογκώνοντας τη γραφειοκρατία καθώς κάθε εκτύπωση απαιτεί δυό ή τρεις υπογραφές χωρίς να ξέρει κανείς το λόγο και παράλληλα, τεράστια κατανάλωση χαρτιού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eεεεεεεεεεεε καλά τώρα. Να μην φάνε και οι ανάδοχες γνωστές εταιρείες ''φάντασμα'' κάμποσες χιλιάδες ευρώ. Ααααααα ρε Έλληνα ποτέ δεν θα βάλεις μυαλό.Μία ζωή στην πονηριά στην λαμογιά στην κλεψιά και πάνω από όλα στην κουμπαριά. Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή