oaednews

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Καταδίκη επεισοδίων από Διοίκηση ΟΑΕΔ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ καταδικάζει τα κρούσματα βίας που σημειώθηκαν το προηγούμενο διάστημα εις βάρος εργαζομένων του Οργανισμού, με αποκορύφωμα την πρόσφατη χειροδικία πολίτη εναντίον υπαλλήλου εντός του ΚΠΑ Πλ. Αττικής, ο οποίος εγχειρίζεται άμεσα.

Στέκεται στο πλευρό των υπαλλήλων πρώτης γραμμής, που δουλεύουν συχνά σε αντίξοες συνθήκες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων.


ΥΓ Η  Διοίκηση ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΠΕΥ ΟΑΕΔ για δημόσια καταδίκη τέτοιων περιστατικών.
Ο συνάδελφος από το ΚΠΑ της Πλ Αττικής θα εγχειρισθεί αύριο. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας

7 σχόλια:

  1. Εκτός τη σωματικής βίας , υπάρχει & η λεκτική & η ψυχική. & εκτός απο την εξω-υπηρεσιακη υπάρχει & η ενδουπηρεσιακη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΑΓΕΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΚΑ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΕΗ Κ.Α.......................ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το θέμα δεν είναι τι καταδικάζεται ούτε ποιός στέκεται στο πλευρό ποιών. Το θέμα είναι να ληφθούν μέτρα ώστε να μη συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, αυτό να απαιτήσει η ΠΕΥ ΟΑΕΔ από τη Διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ...ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΙΑ TΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ...ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ?ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΝΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΣΕΠ.ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, όχι δα και πεντακάθαρη προκήρυξη!! Προϋπόθεση συμμετοχής για τη συντριπτική πλειονότητα των θέσεων είναι η κατοχή πολύ συγκεκριμένων μεταπτυχιακών με ελάχιστους αποφοίτους ή η προϋπηρεσία σε πολύ στενό εργασιακό αντικείμενο που ουσιαστικά μόνο συμβασιούχοι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ μπορούν να έχουν. Κρίμα...!

      Διαγραφή
  6. Ενα ερωτηματολόγιο εκπαιδευτικών αναγκών υπαλλήλων ασφάλισης που συμπληρωσαμε γιατί το συμπληρωσαμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή