oaednews

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΠΑΜΕ για 48ωρη αυριο & μεθαύριο

pame

Συνάδελφοι,
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τρέμει τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση. Ξεπερνάει πλέον κάθε όριο πολιτικής αθλιότητας. Μεθοδεύει την ψήφιση του αντιλαϊκού πακέτου Ασφαλιστικού -Φορολογικού και ότι επιπλέον έχει συμφωνήσει με το κουαρτέτο, αιφνιδιαστικά, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για ενέργεια απροκάλυπτου αυταρχισμού, εχθρότητας, απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα ολόπλευρης στήριξης στη μεγαλοεργοδοσία. Απόδειξη ότι κάθε τέτοια κυβέρνηση, όπως κι αν εμφανίζεται, υλοποιεί αντιλαϊκές πολιτικές και καταφεύγει σε πράξεις που στόχο έχουν τη χειραγώγηση του κινήματος, του λαού μας.
Αποδεικνύει επίσης ότι η ανάκαμψη, η ρύθμιση του χρέους, το νέο success story, αλά Τσίπρα αυτή τη φορά, κι όσα άλλα υπόσχεται η κυβέρνηση για να χρυσώσει το χάπι των αντιλαϊκών συμφωνιών που υπογράφει με τα κοράκια-θεσμούς, έχουν ως προϋπόθεση μόνο νέα βάρβαρα μέτρα για το λαό, χωρίς καμία ημερομηνία λήξης.
Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν πιστεύει ότι με κουτοπονηριές θα αποφύγει τις λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα-λαιμητόμο που προωθεί.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Απαντάμε στο Δημόσιο με απεργίααύριο Παρασκευή 6 Μάη 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ -ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου