oaednews

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ για «Καταχώρηση παροχών στο ΟΠΣ από τους προϊστάμενους»

Εθνικής Αντίστασης 8 – 17456 Άλιμος  
Τηλ. 2109924316-2109989647
FAX2109924316
Ιστοσελίδα: www.oyoaed.gr
Αρ. Πρωτ. 182 / 8 -10 – 2015


Θέμα«Καταχώρηση παροχών στο ΟΠΣ από τους προϊστάμενους»

Με αφορμή το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στα ΚΠΑ σχετικά με την υποχρεωτικότητα καταχώρησης όλων των παροχών και της επιδότησης ανεργίας αποκλειστικά από τους προϊσταμένους, αφενός εκφράζουμε την διαφωνία μας και αφετέρου επισημαίνουμε τα εξής:

  1. Η παραπάνω περιγραφόμενη διαδικασία είναι πρακτικώς ανεφάρμοστη, εκτός κι αν ο Προϊστάμενος μετατραπεί σε «καταχωρητή» αποκλειστικής απασχόλησης αμελώντας οποιοδήποτε άλλο έργο και καθήκον.
  2. Από τότε που ανέκυψε το θέμα εδώ και ένα περίπου χρόνο είχαμε επισημάνει τη δυσκολία εφαρμογής της οδηγίας αυτής και είχε προταθεί ως λύση η δημιουργία πρακτικής εφαρμογής στο ΟΠΣ, κάτι το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη.

Κατόπιν των παραπάνω ζητούμε την αναστολή της εφαρμογής του συγκεκριμένου μέτρου μέχρι να βρεθεί και να υλοποιηθεί μια λύση πρακτική και εφαρμόσιμη που δεν θα δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών μας. 

2 σχόλια:

  1. <>
    ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ή ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ (ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ?
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ...ΔΟΥΛΕΥΕΙ...ΠΟΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον Ανώνυμο 8/10/2015 3.40μμ. Υπάρχει όμως και πιο εύκολη λύση! Γιατί δεν βάζουν τους προισταμένους 1 μήνα στην ασφάλιση ή στα προγράμματα να δούμε τι θα κάνουν. Γνωρίζουν να βγάζουν αποφάσεις? ή μόνο τις υπογράφουν, όλη μέρα στα τηλεφώνα και όταν τους στέλνεις και κανάν συναλλασόμενο στο γραφείο βγαίνουν έξω και λένε << γιατί μου τον έστειλες>>.

    ΑπάντησηΔιαγραφή