oaednews

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Σήμερα το επίδομα Χριστουγέννων στους ανέργους του ΟΑΕΔ .





Από σήμερα ξεκινά η καταβολή του επιδόματος των Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους του ΟΑΕΔ.
Το ποσό που δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι, είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας, εφόσον έπαιρναν το βοήθημα από την 1η Μαΐου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014.
Εφόσον έπαιρναν το επίδομα ανεργίας για μικρότερο χρονικό διάστημα, δικαιούνται επίδομα εορτών ίσο με τρία ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.
Ταυτόχρονα, θα πληρωθούν και το επίδομα ανεργίας των μακροχρόνια άνεργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς απασχολούμενων, τα οποία καταβάλλονται κανονικά από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΠΑΙΡΝΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Κ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ Ν ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ 18-11 ΕΩΣ 17-12 ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΡΟΛΑΒΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ν ΠΛΗΡΩΘΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Μ ΜΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΩΡΟ . ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ? ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΌΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατεθεσα τα χαρτια στις 18 Νοεμβρίου μου ειπαν πρωτη πληρωμη σε 40 μερες επειδη ειναι χριστούγεννα ποτε περιπου θα πληρωθώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή