oaednews

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Aγιογραφία o Κυριάκος Μητσοτάκης

«Προσχηματική η αξιολόγηση»
Για συνέχιση του αγώνα των εργαζομένων μέχρι να ανατραπεί αυτή η προσχηματική αξιολόγηση, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων στον ΟΑΕΔ, Γιώργος Μακράκης. Μάλιστα, ο κ. Μαρκάκης υποστήριξε πως πρόκειται για μία αξιολόγηση, η οποία έχει πονηρούς σκοπούς.




Ευφάνταστο πλακάτ με «πρωταγωνιστή» τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης -Κρατάει βιβλίο «μνημονίου λόγους»
Τα βλέμματα φαίνεται πως έστρεψε κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας για τη διαθεσιμότητα ένα πλάκατ με «πρωταγωνιστή» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο υπουργός έχει γίνει αγιογραφία και κρατάει ένα βιβλίο «μνημονίου λόγους», ενώ στην κορυφή του πλακάτ αναγράφεται «Άη Φύγε».
Με αυτό τον ευφάνταστο τρόπο οι σχολικοί φύλακες, οι εργαζόμενοι στους Δήμους, οι δάσκαλοι όσο και μέλη του ΠΑΜΕ που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους καθώς σήμερα 22 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εφαρμογή του νόμου 4172/13 που έθεσε σε διαθεσιμότητα τους σχολικούς φύλακες και τους καθηγητές.
Υπενθυμίζεται ότι σε στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου κατέρχονται οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, η ημέρα κατά την οποία εκδικάζεται η έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου έκρινε παράνομη την «αποχή - απεργία της ΑΔΕΔΥ κατά της «αξιολόγησης».
Οι διαδηλωτές λίγο μετά τις 12:00 πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ στη συνέχεια πορεύτηκαν προς την Καραγιώργη Σερβίας, όπου εδώ και μήνες δίνουν τον δικό τους αγώνα οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.  



1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε, προχώρα δυναμικά όπως κάνεις μέχρι σήμερα.
    ΟΜΩ,Σ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ Ο ΑΝΗΦΟΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή